4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Am o pb la un vw Bora 1.6 16 v...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am o pb la un vw Bora 1.6 16 v !?

Salutare, am o pb la un Vw Bora 1.6 16 v din 2002 si anume => Uneori mi se opreste motorul in mers si nu inteleg de la ce poate fi . Am observat ca se intampla asta doar cand e super cald afara :| Noaptea niciodata nu a fct pb :) Deci cred ca e vorba de caldura ceva :-? dar nu inteleg ce poate fi. M-am mai interesat si mi s-a spus k s-ar putea sa fie de la senzorul acela de pe cutia de viteze ceva cu turometruldaca zic bine. Cel putin pe tester a zis k nu are semnal ceva in genul. Aveti idee daca ala ar fi problema? sau ar putea fi altceva?
A intrebat Antonoiu (1,260 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani daca ti-l da defect pe tester,schimba-l si o sa scapi de problema

Comentarii:

A comentat Antonoiu (1,260 puncte) acum 10 ani NU mi-l da defect , imi zice lipsa semnal, Dar din cate stiu eu daca nu ai senzorul ok nu iti porneste de nicio culoare...ok ms de rs.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Schimba senzorul
0 voturi
A raspuns fulgy (2,180 puncte) acum 10 ani schimba senzorul ala de rpm si daca tot persista e posibil sa fie defect senzorul care citeste temp motorului verifica la mufa poate se misca sau ceva nu face bine contatct!
+1 vot
A raspuns Florinel11 (1,700 puncte) acum 10 ani am patit si eu asa,se oprea motorul din mers,am schimbat senzorul de turatie si am rezolvat problema 180 lei pe un Golf 4 1.6 din 99

Comentarii:

A comentat Antonoiu (1,260 puncte) acum 10 ani ms man :D , o sa fac si eu la fel