4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > am skimbat o skoda cu un citro...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am skimbat o skoda cu un citroen c5 Am gresit?

am luat skoda noua si am facut 160000 km si nu am avut nici o problema cu ambreajul si am skimbat-o cu un C5 80000km care la inspectia tehnica a iesit foarte bine era totul ok dar dupa 10000 s-a stricat ambreajul.Ce sa cred ca sant eu de vina
A intrebat citro-en (170 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Cati ani avea skoda?
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Ambreiajul intra la consumabile(daca te referi la discul de ambreiaj si nu la probleme pe la volanta.pompa etc).Deci,poti sa il schimbi in 30 de mii,poti sa il schimbi in 200 de mii.
Faptul ca citroen a avut ambreiajul consumat la 80 de mii,fie avea km dati inapoi,fie a fost condus de o persoana care statea cu el mereu la podea sau pleca numai in forta.Ambreiajul,la fel ca placutele de frana,depinde de piesa dintre volan si scaune,mai rar fiind defect din fabrica.
De gresit nu iti poate spune nimeni.C5 ce dotari are?Skoda?
Daca tie iti place mai mult citroen,e o atmosfera mai placuta in masina aia,atunci ai facut un schimb bun.
+3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani depinde de skoda. daca ai avut fabia cu siguranta ai facut o afacere.
daca ai avut superb, nu prea cred:( (dar amadoua sunt limuzine,) personal nu imi place c5, sunt fan skoda, pe langa altele(dar din astea doua pariez pe skoda)
0 voturi
A raspuns pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani din moment ce proprietarul c5 a facut schimb cu tine desii masina lui era mai putin rulata si probabil mai noua inseamna ca masina avea ceva de a facut el schimbul,eu unul nu as da o masina cu 80.000 de km pe una cu dublul de km doar asa..numai daca a mea ar fii pe duca sau ar avea ceva si se pare ca el a stiut asta cand a facut schimbul cu tine.....parea mea mai buna skoda,,e 90% vw,firma care are un nume in europa,firma care detine(audi,seat,skoda) si de cativa ani porsche..pe cand citroen,cam toate lumea fuge de ele

Comentarii:

A comentat kotelesi (110 puncte) acum 7 ani Daca socotim diesel gate da dar pe furtisagul facut de marele constructor WV cuparand asa zis euro 5 sau 6 teoretic si este euro 2 sau3 practic pentru marele WV nu a vrut sa cheltuiasca pe filtre de paricule mai bine a fentat cu un soft ietin si culmea acest lucru nu s-a regasit in pret
+2 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani Mda.....  Nu stii ce fel de Skoda ai avut sau de ce nu scrii detaliat? Trebuie sa o intrebam pe mama omida ce masina ai avut tu si cu ce ai schimbat? Ce skoda ai avut, din ce an, ce motor, ce caroserie si pe ce model de c5 ai dat-o. Ce an, ce motor si ce caroserie???
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani ambreiajul este consumabila, il poti strica intr-o singura zi daca nu il folosesti corespunzator.
0 voturi
A raspuns citro-en (170 puncte) acum 11 ani skoda era fabia reflex 1.4 din 2004 iar citroenul 1800 din 2003 la servis ti se spune ca ambreajul se strica de obicei din cauza soferului dar ma gandesc ca am facut cu skoda dublu.despre comfortul dintre fabia si c5 cred ca nu trebuie sa vorbimmasina era deja promisa in aceiasi zi altui cumparator dar eu am dat si banii pe loc.Ceconteaza e ca masina -mi place si as vrea sa stiu pe cineva care are aceiasi marca
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Am un prieten care are un C5. Bucura-te de o berlina confortabila, cu o suspensie exceptionala si nu boci dupa cutiuta aia de Fabia, ca n-ai de ce. Bun, are stergatorul de parbriz, bricheta, semnalizatorul din dreapta fata si claxonul mai fiabile. Bun, si ? Te face asta sa te simti mai bine pe drum ?
Masinile se mai si strica, poate ca-i vina ta poate ca nu.
Saptamana trecuta m-a lasat pompa de benzina si toata lumea spune ca la masina mea pompa de benzina nu cade. Am schimbat-o si gata.
Masina cea mai buna e aia in care te simti bine si nu aia care consuma cel mai putin, nu se strica niciodata, e laudata pe toate forumurile si starneste ropote de aplauze.
Oricum, in orice parte te-ai uita in Romania vei vedea afise pe care scrie ca numai masinile nemtesti sunt bune, cele englezesti sunt prea sofisticate, cele italiene-s inventii iar cele frantuzesti nu exista. Cu exceptia Logan-ului binenteles care-i mirific.

Comentarii:

A comentat george_daniel20 (2,150 puncte) acum 11 ani putini stiu dar masinile americane si cele din asia leau depasit de mult pe cele europene la capitolul pret/calitate
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Putini stiu pentru ca este un secret bine pastrat :)
A comentat george_daniel20 (2,150 puncte) acum 11 ani nu este un secret chestia asta, doar ca lumea cand aude de masinile din asia se gandesc la made in china, ceea ce nu e asa pentru ca japonezii sunt mult mai evoluati la capitolul auto decat europenii, ca de exemplu nissan si mazda care au masini excelente din punct de vedere calitativ fata de vestitii nemti care acum construiesc masini cu materiale ieftine si vand masinile la preturi enorme