4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Am un BMW 320 d si de la un ti...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am un BMW 320 d si de la un timp nu mai are puterea ca inainte.Care ar putea fi motivele ?

A intrebat remy1976 (190 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Sp333d (1,690 puncte) acum 11 ani salut ! Verifica furtunele de duc la turbo, poate este vreunu slab sau desfacut !! Simptome, altceva ??
+3 voturi
A raspuns bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani sall!motive sunt multe:filtru aer neschimbat la timp,filtru motorina la fel,curata egr-ul,esapament infundat,turbina obosita..etc!

ps:un alt motiv ai fi tu(las-o mai usor ca nu are decat 136 sau 150 hp)si nu e bolid de curse sa ii dai sprinturi la orice semafor cum fac majoritatea ce au BMW!

BAFTA!SI AI GRIJA DE MASINA!
0 voturi
A raspuns motorx98 (180 puncte) acum 11 ani SALUT,AR FI MULTE MOTIVE UNUOL DINTRE ELE E TURBINA , FILTRUL DE AER , VERIFICA FURTUNASELE DE LA TURBINA,CAM ATIT . SANATATE
0 voturi
A raspuns TheBear (3,600 puncte) acum 11 ani Poti face si ce au zis baieti , dar mai sigur fa-ti un test .
0 voturi
A raspuns adrian868 (1,630 puncte) acum 11 ani eu am avut 2 bmw modelul de 136h daca  este tot acelasi model pregatestete sai cumperi pompa de injectie sau scapa de ia ca altfel poti sai schimbi absolut toate accesorile de la motor si tot nu o sati traga totusi prima data incearca sa schimbi cele 3 furtunase de vahum turbo egr si clapetele la radiator daca nusi revine verifica turbina la rece vezi daca are jok in interior daca nu are inlocueste cele doua electro valve actuatoare de la turbo si egr curatai si egr si ar mai fi catalizatoru daca nici atunci nusi revine pregatestete de pompa sau mi bn dal ca o sa ajungi sa te faca loganul de 1.4la plecare .