4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Audi 80 Avant 1.9 TDI ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Audi 80 Avant 1.9 TDI ?

Salut, am si eu mai multe intrebari despre un audi 80 TDI avant breack ...

1. Cum pot afla daca bordul de pe masina este cel original ? observ niste cabluri taiate sub ... care nu-s cuplate la nimic ?

2. Acest model are computer de bord ? asa scrie in carte, unde ar putea fi computeru' si unde ar putea fi mufa de conectare la laptop ?

3. Ce rol are Deltimetrul ? si cum poate influenta el motorul daca nu functioneaza cum trebuie ? (este cotul care pleaca din filtrul de aer catre motor, este conectat la o mufa cu 6 conectori dintre care unul este nul asa am inteles ca se cheama)

4. Masina nu mai accelereaza cum trebuie adica in viteza I-a (si nu numai) nu sare peste 2.200 cu acceleratia in blana... de la ce poate fi  ? (de specificat ar fi ca masina pe liber se tureaza) practic este lenesa la viteza mai mare ...

 

Multumesc ! Precizez ca pana acum masina nu s-a manifestat asa (4*) vine din italia iar acum baga motorina numa de la OMV Petrom Romanaia (filiala Craiova)
A intrebat andre3ey (4,330 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani la 4. iti recomand sa verifici tubulatura de la turbo, am patit exact la fel ca tine cu un grandis(2.0 tdi), i-am mai anulat si filtrul de particule degeaba
+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani 2. Daca are computer de bord maneta din dreapta(cea cu care pornesti stergatoarele) trebe sa aiba  in capat un buton(sau 2) daca nu are nimic atunci masina nu are si nici nu a avut comp. de bord.In caz ca are maneta  cum am scris mai sus si bordul actual nu are display atunci a fost schimbat bordul.
3. e debitmetru(nu deltimetru) si da influenteaza puterea,acceleratia si consumul.
Scoate mufa din el si vezi cum trage masina cu mufa scoasa din debitmetru.Daca trage mai bine atunci e dus debitmetrul care trebe curatat in cel mai fericit caz sau schimbat.Daca trage mai prost cu mufa scoasa  atunci functioneaza.
0 voturi
A raspuns andre3ey (4,330 puncte) acum 12 ani debimetrul respectiv avea 2 lamele de plastic pe care le-am rupt pe cand incercam sa-l curat ... masina merge cam la fel fara firele acelea conectate la el ...
0 voturi
A raspuns andre3ey (4,330 puncte) acum 12 ani s-a rezolvat debimetrul era de vina ...

mufele pentru diagnoza sunt in panoul de sigurante sa nu se mai chinuie si altcineva sa le gaseasca, in rest toate cele bune !