4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Bmw 320D nu are forta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Bmw 320D nu are forta?

Salut,am un bmw 320d din 2002 136 de cai.Acum cateva zile cand ma intorceam de la un drum de circa 200 km masina a inceput sa piarda forta din ce in ce mai mult..intr-un final nu am mai avut deloc putere in motor rezultand un mers de circa 3 km numai cu treapta 1...am tras pe dreapta si acolo am ramas masina pornea dar cu pedala la pamant nu se tura mai mult de 1200 ture si nu avea forta sa plece de pe loc.Am dus-o la mecanic a curatat egr-ul a schimbat un senzor rotatie ax cu came sau ceva,filtre motorina si aer,schimb ulei,...a scos toata motorina din rezervor si a pus alta noua,a pus tester-ul pe ea si nici-o eroare,dar problema persista...nu reuseste sa-i dea de cap..Ceva neobisnuit ar fi ca acum scoate fum negru de motorina nearsa si un zgomot infundat in galerii...Aveti idee ce poate fi??
A intrebat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani in categoria Motor

editat de nat04u acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani problema rezolvata...Las acest coment ca ajutor pentru cei care au sau vor avea o problema asemanatoare cu a mea..Se pare ca era infundata evacuarea la propriu cum a zis un coleg mai jos...am schimbat evacuarea cap coada fara a o mai curata masina merge struna!Multumesc pentru ajutor tuturor!

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns CJ19TZU (220 puncte) acum 11 ani la modelul de 150 de cai/ 110 kw se defecteaza clapetele de acceleratie. poate e la fel si la tine.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani s-ar putea sa fie din injectorul cu fir sau ti s-a dus pompa de injectie. acestea doua se cam duc la motoarele astea.

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani

editat de L!V!U acum 11 ani

Vezi sa nu fie evacuare infundata la propiu,eu am vazut la un Crysler diesel a trebuit sa taie cu discul evacuarea,exact dupa serpisori,era un acelerator de gaze cred,si a scos fisele catalizatorului cred,nu stiu ce erau,aratau ca niste bile,usor cilindrice negre,si le-a scos cu un cleste.Si tot asa nu se tura motorul deloc si tot sunet infundat avea pe evacuare.Bafta cu rezolvarea problemei;)