Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw 523 e39?

Salut,e vorba de un bmw 523i 170cp,an 1997,il am de putin timp,nu porneste ventilatoru' de la radiator,am schimbat senzoru ala care e pe radiator si tot nu porneste,l-am luat la mana a 2-a se poate sa fie stricat si asta care l-am schimbat nu? sau poate sa fie vreo siguranta? elicea aia care e langa motor se invarte incontinu si la cald si la rece,e normal? pentru ca e primu bmw si nu stiu ce rol are:)),daca are cineva vreo idee ce poate sa fie,ms si salut!
A intrebat sulerin (2,620 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns El3ctr0n (1,310 puncte) acum 10 ani

editat de El3ctr0n acum 10 ani

elicea aia  lipita de motor! se invarte mereu! iar ce de pe radiator ,aia electrica ! daca motorul are sistemul de racire cu apa bun ,acea elice este folosita doar de AC si doar cand esti in trafic!
nu te speria daca nu porneste aia ! daca apa iti sta la mijloc e ok!
la vara cand vei folosi AC mergi si verifica daca fuctioneaza si ventilatorul ala! in cazul in care nu functioneaza si vei merge cu  AC pornit iti va arunca tot agentul de refrigerare afara( freon)
cea de pe motor e legata de motor printr-un sistem care se numeste vascocuplaj! si care functioneaza ca un ambreiaj. cu cat e mai cald motorul cu atat face legatura dintre motor si elice mai tare!
daca motorul este rece o poti invarti sau chiar opri cu mana in timpul mersului!

Comentarii:

A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 10 ani mersi pentru raspuns,pai aia e problema ca trece apa de jumate ajunge chiar la maxim si ventilatorul electric de racire nu porneste,chiar daca dau drumu la ac tot nu porneste,doar pe direct porneste si se aude urat tare,mersi inca o data