4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > bmw318i 18 benzina an 95 nu se...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw318i 18 benzina an 95 nu se tureaza si da rateuri cand intru prin apa ma poate ajuta cineva multumesc?

buna am un bmw e46 18 benzina din 94 95 si de un timp ami face figuri cand ploua ninge de fapt cand trec prin apa ami merge antrerupt si da rateuri din ce cauza e cumva sonda landa an rest merge perfect fara nici un fel de poblema doar cand ploua
A intrebat stefan_cristi23 (290 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani e46 s-au fabricat incepand cu 1998

vezi sa nu traga apa pe la tubulatura de la filtru de aer sau pe la bujii
+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani In primul rand verifica alimentarea cu aer a motorului, in principiu dinaintea filtrului de aer. Vezi daca si unde ai sparturi. Daca sunt destul de jos si destul de mari pericolul e maxim. Daca motorul ia o gura de apa ca lumea il spargi. Nu e o metafora, se face zob pe dinauntru, apa este practic incompresibila, gandeste-te ce se intampla daca blochezi un piston. La orice turatie.
Mai pot fi descarcari de inalta tensiune la masa din cauza apei (iti omoara scanteia inainte de bujii), dar putin probabil,  as paria pe prima varianta.
Nu cred ca are vreo treaba cu sonda de oxigen care trimite semnale pentru reglarea cantitatii de benzina, poti avea un amestec prea bogat sau prea sarac, dar nu are cum sa genereze intreruperi.
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani verifica capacul de la distribuitor.este posibil sa faca condens acolo, poate nu se inchide perfect si de asta doar pe timp de ploaie, sau poate intra apa pe la bujii, la fise!
verifica treburile astea doua! eu de ex am patit la un matiz, am spalat motorul, a mers 1 zi si a doua zi nu mai mergea, se oprea si nu mai pornea.se umezize la distribuitor.am sters si gata!
+1 vot
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Eu am patito cu o bobina cand era umezeala sau intra zapada da rateuri cand o accelerez .
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani verifica masa dintre caroserie si motor!