4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Buna ziua. Am o problema cu un...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna ziua. Am o problema cu un vivaro 1.9 nu se tureaza mai mult de 2200. Pe tester nu au gasit nimic.Ceva ideii ?

Salutare, am un vivaro 1.9 din 2003 si de 2 saptamani sta in service. Nu reusesc sa le dea de cap. Au pus tot felul de teste si nimic, au zis ca e chiuloasa, au dat-o la facut, a venit si tot nimic. Porneste dar nu trage. Va rog o idee e bine venita.
A intrebat cristidecorazioni (120 puncte) acum 8 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Ai verificat si turbina?Sau EGR?Ca daca aveai probleme cu chiuloasa aveai alte probleme nu lipsa de putere.Scurgeri,furtune sparte,zgomote anormale,sunt prezente astea?Ca de multe ori un furtun crapat da niste simptome asemanatoare.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 8 ani Ceea ce ai tu la masina se numeste ,,limp mode'' si este felul masinii de a-ti transmite ca are probleme cu gestionarea corecta a unui subsistem. Practic motorul a primit comanda de mers in regim ,,de protectie'' pentru a nu fi afectat si mai rau de defectul pe care il prezinta masina. Nu exista ca masina sa fie controlata cu testerul si in diagnoza sa fie toti parametrii in ordine...se poate insa sa nu dea nici un cod de eroare, insa la citit coduri toti mecanicii sunt buni, dar la interpretarea parametrilor...multi dintre ei arata a copii de gradinita... nu mai comentez!
cat despre chiulasa... imi vine sa rad... eu nu le-as da banii pe reparatie. e ca si cand te duci la doctor cu rosu in gat si el te opereaza de apendicita...