4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > buna ziua domnilor ..cineva ar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna ziua domnilor ..cineva ar putea sa ma ajute..?masina este audi a4 1996 1.6 benzina..nu imi mai merge pompa de benz?

masina mi sa oprit in mers..in rezervor benzina este..dar nu pornete ..electromotorul invarte dar nu porneste..mam uitat la pompa de benzina si am scos furtunasele tur si retur sa vad daca da benzina..dupacare am pus contactul si nu invarte motorasul deloc nu se aude nimic la pompa..nu jtiu ce sa fac ..??oare nu-i vine curent sau este de la contact..?? dak puteti sa ma ajutati cu un raspuns mi-ar fii foarte de folos?? fiinca masina am lasato pe sosea ..si de mecanic nu am nici un leuț....va multumesc.

Imagini atasate

A intrebat claudiu8 (750 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Ce sa fie, ce sa fie ?
Cu un voltmetru sau un bec se verifica daca vine curent la pompa . Daca se aprinde becul/volmetrul indica tensiune de minim 1V inseamna ca pompa a decedat . Se repara prin inocuire de preferat impreuna cu filtrul combustibil.
0 voturi
A raspuns claudiu8 (750 puncte) acum 10 ani da am imprumutat un voltmetru ...si acuma sa ma duc sa vad dak vine curent ..daca nu vine. pompa este buna...dar eu am probleme la contact si mai mult de accea am spus!mie masina nu imi porneste de la contact nujtiu dc ..si iam tras doua fire de la electromotor si plus de la baterie si asa am pornito si de aceea nu pot sa imi dau seama daca este de la pompa sau de la cheie ,contact,ceva electric .....va multumesc foarte mult si revin diseara cu cea ce am putut sa fac astazi la ea...

Comentarii:

A comentat claudiu8 (750 puncte) acum 10 ani buna seara domnilor...in legatura cu pompa ..am pus si am masurat cu voltmetru si vine curent..si am masurat si la pompa si imi indica ca este in regula...DAR problema este cand pun contactul nu se aude nici un motoras ...si am scos si furtunasu sa vad daca arunca benzina si nimica ...MA POATE AJUTA CINEVA???multumesc.