Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

BUTON DE SOC?

Unde se afla butonul de "soc" la un FORD MONDEO din 2003,motor 2.0 diesel,96 kw,cod motor FMBA..?
A intrebat cristianbalas89 (1,550 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani mai exact, te referi la socul care se trage atunci cand pornesti la rece???
A comentat cristianbalas89 (1,550 puncte) acum 10 ani mai exact ma refer la senzorul de soc care taie alimentarea de combustibil cand masina sufera un accident!

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ruzicska (9,630 puncte) acum 10 ani la ford focus modelul 1999-2005 era in torpedou,mai exact in spatele torpedoului in partea stanga dar am intalnit si modele care nu aveau butonul respectiv,incearca poate si la mondeo este la fel
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Teoretic ar trebui sa fie dupa cum zice colegul in spatele torpedoului.... dar mai poate fi undeva in spate la picioare.... ma intelegi ce vreau sa zic, gen spatele volanului.... dupa pedale.... specific ``gen``, sau mai poate fi chiar la motor in spatele motorului, undeva sub parbriz cum ar venii. Am intalnit la un Escort asa.

PS: Daca nu este in aceste 3 locuri..... imi spui si ma duc la prietenul meu si ma uit ca nici el nu s-a gandit vreodata sa-l caute.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare