4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > ce poate fii ford mondeo mk3 ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce poate fii ford mondeo mk3 ?

Detin un Ford Mondeo MK3 an 2005 85kw motor 2.0tdci .. si mi s-a aprins in bord becu de la bujii . si imi moare si motoru in mers ... cunaoste cineva problema ? stie cineva ce poate fii? . am curatat injectoarele . am schimbat senzorul de la axa cu came . si tot nu porneste  . daca ii dau cu spray porneste si motoru merge rotund (nu cum trepida inainte  , oscila).dar undeva in treapta a3a la 3000rpm apare iar aceiasi problema becu de la bujii .. ma gandesc sa fie si de la senzorul de pe volanta ( cine stie unde se afla sa-mi spuna si mie) ..sau ce alte pareri aveti .VA MULTUMESC! STIMA!

A intrebat manuka69 (2,340 puncte) acum 11 ani in categoria Motor

editat de manuka69 acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani senzorul de la volanta se afla pe carcasa cutiei de viteze , cum te uiti din partea stanga a masini printre filtru de aer si motor, la imbinarea cutiei cu acesta, dar degeaba il schimbi, problema ta nu e de acolo.
Pompa-injectoare aici trebuie sa cauti, n-ai ce sa cureti la tdci aia e frectie la picior de lemn, in cel mai bun caz scapi cu o rescriere de coduri la injectoare iar in cel mai rau trebuie sa schimbi supapele de retur din injectori  + genereare de alte coduri, revizuire pompa.
+2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Daca ti se aprinde becul la bujii in mers mai mult ca sigur ai probleme la pompa de motorina/injectoare!
0 voturi
A raspuns capon32006 (180 puncte) acum 7 ani Am avut si eu asa ceva si mecanicu zicea pompa de mororina doar ca la mine si a revenit....bagasem motorina de tir
0 voturi
A raspuns capon32006 (180 puncte) acum 7 ani Mai are si un senzor sub pedala de frana si daca nu iti merge nu se mai tureaza mai mult de 2500 rpm si moare motorul in mers.....verifica si stopurile pe frana ca daca nu iti merge unu iar nu se mai tureaza si se oprestte  in mers la peste 100 oe ora