4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Ce se intampla cu bujia incand...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Ce se intampla cu bujia incandescenta la un fiat ducato?

Bujia incandescenta la un fiat ducato di 99 1.9 td este inegrita de fum se poate sa functioneze si in conditile astea?este normal sa fie asa?Multumesc!
A intrebat dav.opel99 (1,750 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu are nimic...conteaza sa se incinga ca sa aprinda motorina la pornirea motorului.
+2 voturi
A raspuns danyeliu (2,780 puncte) acum 12 ani ca sa te convingi o probezi pui lateralul pe  negativ si capul pe  pozitiv si  vezi daca se roseste sau ca  sa nu e dezmontezi de pe  masina ,ei plusul din capatul bujiei  si cu un fir ei plusul de la baterie bati asa incet in capul bujiei si dac  face  scantei e buna daca  nu face  nimic e arsa.....dar  sa incerci sa  nu atingi pe alte parti ale  motorului ca face  flame ..

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu ar fi mai simplu cu un OHMmetru sa pui un fir pe motor si un fir pe bujie?
A comentat danyeliu (2,780 puncte) acum 12 ani ptr cine il are disponibil da,asta era e una din probele ptr cei care  vor sa  se convinga singur daca e buna sau nu si  nu au la dispozitie asa ceva ...mai  mult ca sigur cineva  care lucreaza intrun service si avea un OHMmetru nu punea acea intrebare ...
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani E 20 lei un multimetru care are are si OHMmetru :D...
A comentat danyeliu (2,780 puncte) acum 12 ani dc sa dai bani daca poti sa faci forte simplu far nici un leu...si mai ales ptr a controla daca e buna o bujie incandescenta.
0 voturi
A raspuns dav.opel99 (1,750 puncte) acum 12 ani multumesc mult pt raspunsuri