4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Ce trebuie facut la un e36 318...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce trebuie facut la un e36 318 tds sa traga mai bine?

Am si eu nevoie de un mic ajutor...Am un e36 318 tds (1665 cm3) si nu prea sunt multumit cum trage. ce as putea sa-i fac sau sa-i schimb sa traga mai bine ?
A intrebat chaoz (530 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+7 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In primul rand sa ii dai ce ii trebuie,adica filtre la timp,ulei la timp si de calitate si nu in ultimul rand combustibil bun.
Masina are si ea o varsta,nu mai poate sa traga cu tragea la tinerete.Acum fanii pisicii vor veni cu minusuri:)
Vrei sa modifici sau doar sa il improspatezi?

Comentarii:

A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani +1...o sa vina fanii sa zica ,ca vorbesti prostii si ca masini ca E36 numai exista...:)
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @livius_27:Am mers cu e36,am condus e36.Masini bune sportive si per total am ramas cu o impresie buna.
Pacat ca in RO sunt masini manelizate,prea multe ciori care mananca 10 la o paine au vazut germania si au benveu,prea multe lanturi si cozi de rechin.
Masinile astea,fan sau nu,cioara sau posesor de BMW care a modificat cate ceva,care stie pentru ce a ales BMW,ar trebui sa stie ca lucrurile mai si imbatranesc,isi mai si pierd din eficacitate.
P.S.Pentru fanii adevarati si care nu au coada de rechin,astept cu nerabdare injuraturile la comentul asta:D..
A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Fanii adevarati care iubesc marca nu tin neaparat sa o laude...fanii adevarati o sa iti spuna problemele si o sa recunoasca defectele...Nu o sa sustina ca e cea mai tare masina niciodata!

Alte raspunsuri: (3)

+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani am si eu aceeasi masina si chiar sunt interesat de raspunsuri.incearca sa schimbi filtrele si uleiul(daca nu au fost schimbate) da intercoolerul jos cu galeria de admisie si EGR-ul si curatale si ar trebui sa traga cv mai binisor.discul de ambreiaj daca e "busit" schimbal...scoate catalizatorul si pune-i teava in loc(dar ai grija la itp :)) ) ar cam trebui sa mai trezeasca putin calutii din somn.mult noroc si mai astept si eu pareri si raspunsuri.

Comentarii:

A comentat bobociuma (170 puncte) acum 10 ani eu am schimbat filtre,furtune sii am curatat EGR-ul si degeaba.
nu vreau sa scot catalzatorul sau sa mdific cva la el, ci vreau  sa mearga ca un BMW adevarat nu sa ma rog de el intr-o depasire
A comentat iuly318tds (120 puncte) acum 9 ani EGR-ul nu face motorul sa traga mai bine doar o sa se auda motorul mergand mai frumos..mai lin ca sa zic asa. vrei putere.. pune chit ambreaj cu volanta cu tot sport. la fel si inlaturarea catalizatorului... chip hp. second turbo adica sa il faci biturbo..desii eu iti recomand 1 singur lucru da-i ce are nevoie la timp piese si filtre si ulei de calitate,...si nu intotdeauna ce e mai scump e mai bun. un chit ambreaj  sport te ajuta dar e undeva la 1 800 lei.. iar celelalte 3 mentionate de mine..second turbo, catalizator chip... o sa iti afecteze motorul in timp. incearca  sa reconditionezi turbina curata galeria motorul injectoare o curatenie generala se simte 100% ti-o spun din propie exp... si daca nu ma crezi o sa fac un video sa iti arat  pisica mea 17 ani vechime.. 317 000 km rulati care nu se oboseste prea mult sa treaca de 200 ajunge la 230 poate si mai mult.. eu folosesc doar piese de calitate adica doar originale din germania la fel si filtrele si uleiul.. e adevarat e scump..dar  MERITA. vb englezului.. sunt prea sarac sa cumpar lucru ieftin..iar motorina doar evo bag eu..se simte si la tras si la consum e mai buna si fac mai multi km cu  ex: 1 full de evo..la drum combinat merg peste 900 km la intins trece de 1000 pe cand motorina normala doar 700 sau mai putin. si diferenta de pret  e nesemnificativa in comparatie cu rezultatul.
–2 voturi
A raspuns versatul (2,740 puncte) acum 11 ani eu am e36 316  si am venit cu ia din germania numai cu 220
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani ii schimbi motorul !!!! :)))))

Comentarii:

A comentat bobociuma (170 puncte) acum 10 ani ce motor si ce acte trebuie ca sa trec cu el prin RAR?