4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Cine ma ajuta cu o belea la un...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cine ma ajuta cu o belea la un Astra g 2.0dti din 2000?Baga toata apa in baia de ulei!Se aude cum curge,ce se intampla?

Buna tuturor ! Am nevoie maxima de ajutor ! Am un Astra g din 2000 , motor 2.0DTI , am cumparat-o acum o luna , am investit in ea ca era praf , acum cateva zile am depustat ca apa din vasul de expansiune dispare brusc , (lucru nou) , sub masina nu era nici urma de apa , toata apa era in baia de ulei ! Bineinteles ca nu am mai circulat cu masina , am bagat-o in garaj , ieri i-am golit baia de ulei , am cumparat filtre , ulei nou , vasul de expansiune l-am schimbat acum cateva zile ca era spart ! Azi , am zis sa vad ce se intampla , culmea , se aude efectiv cum curge in baia de ulei ! Nu stiu ce se intampla ! La inceput credeam ca e din garnitura de chiuloasa dar acum sunt bulversat total ! Apa efectiv cade in baia de ulei , se aude :( ce se intampla ?
A intrebat AlexOtomega (140 puncte) acum 6 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Încă poate fi garnitura de chiulasa. Poate comunica canalul de răcire cu cel pe care coboară uleiul în baie sau poate fi fisurată chiulasa.
Se poate ști doar când începi și demontezi piese ca să ajungi la problemă
+1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Prima problema si cea mai norocoasa ar fi garnitura de chiuloasa,dar nu mai merge cu ea asa pentru ca distrugi motorul.A doua problema si putin mai costisitoare ar fi chiuloasa fisurata(o poti gasii la dezmembrari);A treia problema este ca trebuie desfacut motorul si segmentat ca sa fi sigur ca nu apar si alte probleme daca vrei sa o ti pentru tine,daca nu o poti vinde asa daca te avantajeaza;