4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Cost ???????????????????

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cost ???????????????????

Salut . Cam cat ma costa stergerea unei erori ? (SONDA LAMBDA)
A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vldmx (2,950 puncte) acum 11 ani Am facut diagnoza la un service autorizat,si am platit in jur de 35 de lei,dar i-am spus cucoanei ca baiatul de acolo nu mi-a sters eroarea si de asta mi-a luat mai putin.
Ajungi tot cam la acest pret.
+1 vot
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani degeaba stergi eroarea daca nu rezolvi problema, acea eroare va reaparea
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani pt stergerea erorii 30 de lei,km asa se ia peste tot,depinde de service.
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Cam 30 lei te costa sa-ti cumperi propria ta interfata ELM327 de pe eBay. O conectezi intre portul USB al computerului si OBD II al masinii, instalezi un soft mititel (interfata vine cu disc cu tot) si stergi cate erori vrei. Moca.  Chiar merg prostiile astea, eu mi-am agonisit una acum cateva luni.
Pentru VAG exista soft dedicat dar cred ca merge si un generic OBD II. Exista si varianta bluetooth pentru android.

E adevarat ce spune LFS_mihai. Daca ai sters codul de eroare dar nu ai si rezolvat problema, va reaparea.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani ELM nu este bun pt erorile acestea.Am incercat eu.
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani La mine "vede" pana si valorile tensiunilor transmise  de sonde (toate trei) in timp real. De ce n-ar citi (sau sterge) si eroarea ?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Citeste parametrii ,dar nu si erori.Am incercat eu.Singura eroare citita de testerul asta a fost la un Hummer H2 "No communication with fuel pump "
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Nu exista asa ceva, maestre. OBD II e OBD II, daca interfata si softul suporta protocolul masinii si masina e OBD II, atunci marturiseste tot ce circula pe magistrala de date. Cred ca nu ai priceput cum functioneaza chestiile alea. Nu sunt nicidecum niste computere care iau pulsul masinii, ci mai degraba niste "conexiuni", adica un soi de sarme mai evoluate.
Ma mir sincer de eroarea de la Hummer H2, singura eroare care ar fi trebuit sa o raporteze este : "this vehicle is an error".
Poate ca la VAG povestea cu obedeul e altfel, dupa ce atatia constructori s-au coit vreme de un deceniu sa-si adune protocoalele de comunicare laolalta s-ar putea sa fi venit teutonul cel perfect si sa zica "asta-i p**a ce credeti voi". Ma astept la asta, am o masina englezeasca si singurele componente care au crapat sunt alea nemtesti. Noroc ca-s putine.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu prea stiu tot despre diagnoza.Sa iti mai dau un exemplu,un Opel Meriva 1.3 CDTI avea check engine in bord aprins,masina s-a oprit in mers.Am bagat ELMul si nu aparea nici o eroare.Ca fapt divers,masina avea axa cu came rupta :|.
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Ce-i drept, nu-i o scula perfecta. Nu detecteaza nici penele de cauciuc.
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Iti recomand sa iei o interfata VAG COM.Inveti sa lucrezi pe ea si scutesti niste bani.Decat sa dai 30-50 lei/diagnoza mai bine dai 100-140 lei pe un VAG-COM si nu ai treaba.Sti ca e soft dedicat si citeste tot.

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani de unde imi pot lua o interfata vag com . ah si ar mai fi o problema, in primul rand ar trebui sa invat sa umblu cu vag com-ul si in al 2lea rand ar fi recomandat sa am un notebook fiindca ii portabil si nu un pc, asa-i ?