Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cu ce lipesc ?

Salut , intampin o problema cu un cilindru de la o aprilia pe care a aparut o fisura care este si pe exterior si pe interior...pe acolo posibil o sa dea apa afara (nu am incercat sa vad , inca nu e montat ) dar presupun ca la temperatura o sa se dilate si o sa scape apa pe acolo , camasa e intacta doar pe exterior pe unde trege apa este fisurat si as vrea sa il lipesc cu ceva...nu am idee cu ce , un prieten mi-a spus ca cu poxipol sau fibra de sticla..astept si parerile voastre , cilindrul cred ca este din fonta ...o sa atasez o poza . Multumesc

Imagini atasate

A intrebat hondansr50 (2,160 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Fibra de sticla lipita pe asa ceva nu ai sa vezi,poxipol e ca si cum ti-ai pune la papuci plastilina.
Cauta pe cineva care repara chiuloase,stiu ei mai bine ce au de facut(se incarca cu material,apoi se slefuieste la cota necesara).
Nu poti lipi cu orice si sa mai ai pretentia sa tina la presiune.

Comentarii:

A comentat hondansr50 (2,160 puncte) acum 10 ani acolo nu am presiune...apa sta ca in "cana" doar ce e plimbata putin de pompa de apa , nu se face presiune cine stie ce...tocmai de asta as incerca sa il lipesc..
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Eu ti-am zis cum ar trebui facut.Fibra de sticla nu pune ca nu are prindere pe fier.Poti incerca la fel de bine cu silicon pt parbrize.
0 voturi
A raspuns sergiusymy (1,410 puncte) acum 10 ani Daca esti din tm dute la ROLING... iti da o solutie , numai cu flexul o mai iei jos(eu am lipit baia la masina)
0 voturi
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani daca nu e presiune mare incearca cu solutii stop lick pentru radiatoare ,care se gasesc la magazinele de piese auto,sau cu metoda m-ai putin ,,,ortodoxa,,,care se folosea la vechile dacii,praf de mustar,nu glumesc forumistii vechi stiu ca da rezultate!