4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > CUM FAC SA DAU COMANDA DE O PO...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

CUM FAC SA DAU COMANDA DE O POMPA BENZINA?

CUM DAU COMANDA AICI PE 4TUNING , SI CUM MAI FAC SA O PRIMESC AICI IN SPANIA , O POMPA BENZINA PENTRU OPEL ASTRA GSI 1.8 16V , ? PRIN CE O TRIMIT , EXPLICATI.MI SI MIE ! CARE MA AJUTA ? MULTUMESC !

Imagini atasate

A intrebat nsirda0505 (780 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani CONTACTEZI VANZATORUL SI DISCUTI CU EL! EL VA TREBUI SA O TRIMITA CU POSTA SAU CEVA CURIERAT INTERNATIONAL IN FUNCTIE DE CAT COSTA! NUMAI IN ROMANIA GASESTI O POMPA, AI CAUTAT PE EBAY IN UK SAU MAI APROAPE?

Comentarii:

A comentat nsirda0505 (780 puncte) acum 10 ani DA AM CAUTAT PESTE TOT , DAR MULTI BANI , NOUA NU SCADE SUB 180 EURO , SI LA MANA A DOUA IN JUR DE 80 , DAR NU AI SIGURANTA CAT TE TINE
A comentat LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani ca sa cumperi de pe EBAY,trebuie sa aiba PAYpal,ceea ce ma indoiesc ca are si plus de asta nu cred ca se merita atata deranj pentru o amarata de pompa
+1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani in ce oras esti? daca ai fi in zona guadalajara ,eu ajung pe 17 dec acolo...daca nu vorbesti cu o ruda,ti-o cumpara si ti-o pune pe curierul care vine si pleaca cu pachete din zona ta...eu am pus pachete si am primit prin atlassib cu 2 euro Kg, si mai nou e o firma Barsani cu 1,5 euro kg si te si anunta telefonic cand ajunge coletul.

Comentarii:

A comentat nsirda0505 (780 puncte) acum 10 ani sunt in madrid , !
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Nu-ti trimite nimeni direct in afara tarii. O cumpara cineva in RO si o trimite pe curier . Atlassibu' are curierat in toata europa. Si ti se pare mult 180 de euro ? Crezi ca iesi cu mult mai ieftn plus tevatura de rigoare cu trimisul din RO ? Las-o draq masina.
O pompa ieftina nu rezista mult timp la care adaugam rezervorul vesnic gol ( cauza defectarii pompelor din rezervor) .

Comentarii:

A comentat nsirda0505 (780 puncte) acum 10 ani nu este vorba ca mi se pare mut , dar masina nu este de un viitor..... este pentru ..... 2 ani sa spunem , si ce fac , la fiecare defectiune bag pret maxim in ea ? pentru ce , pentru a ma lasa altele apoi , e veche , -94 ,  nu pot sa.i cer prea multe ! si nici nu vreau sa o cumpar cu pret dublu din cauza defectiunilor , adica dau 800 pe ea si bag inca 800 ... ? !!!upa pompa trb sa ii fac toate schimburile , sa  vad ce prb are la directie , ca dupa 150 incepe sa tremure volanul , trb curata tapitaria , vopsea , si altele , si aici costa enorm lucruri de astea , daca eram in romania ,cu bani de aici , era altceva ,o faceam tun !
–2 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 10 ani NU MAI URLATI !!!!!11!!1UNU!!