4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Cum "fur" benzina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Cum "fur" benzina?

Cum "fur" si eu benzina dintr-un fiat punto 1.2 din 2000 fara sa bata la ochii prea mult , adica sa nu fiu prea dubios cand umblu la masina ... nu vreau sa bag furtunul si sa trag pe acolo pe unde bag benzina ...am acces la masina si pot sa umblu unde vreau ...
A intrebat kowally (2,350 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Sub bancheta din spate e un capac rotund sub care e pompa de benzina o dai la o parte,ii scoti mufa (ai grija ca trebuie sa apesi un clips la mufa) si iei cata benzina vrei si apoi pui totul la loc.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani sau scoti furtunu de retur de la benzina de la motor si il bagi intr-un bidon
–1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Cauta filtrul de benzina(daca imi aduc aminte bine e in fata rotii dreapta spate),scoate furtunul care intra in filtrul(are 2 clipsuri laterale) si pune acolo o sticla sau un bidon.Pui contactul in pozitia 2 si il tii acolo.
In teorie curge cat vrei,senzorul de presiune combustibil detecteaza presiune mica si pompa baga continuu.Nu mai mult de 4 5 litri o data ce e mai mult incepe sa se cunoasca.
Spor la treaba.Cand termii,pune filtrul la loc si dai o cheie,tine mai accelerat 1 2 minute si gata.

Comentarii:

A comentat stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Am si eu un punto ca asta si am cautat foarte mult despre asta si am aflat ca nu are filtru de benzina. Stiu, e ciudat , si eu am intrebat peste tot si am cautat sa-l cumpar si nu exista.
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani cum dreaq sa dati sfat la unul care vrea sa fure 2litri de benzina fratilor?
rusinica........

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani E problema omului ce face cat face si cand face.Noi i-am dat detallile tehnice,daca are cheile de la vecinul ca ala le-a pierdut si daca ii face buba sau il trimite la consiliul lanternelor e problema lui.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani EXACT!!!!
te-ai gandit ca acel vecin ai putea fi chiar TU ?!?!?!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @kenel:nu vad de ce e asa de aprinsa discutia.Cine a patit-o sa isi puna alarma,asta e romania si nu numai.Se fura frate!
Ps.Acel vecin din exemplul meu poate fi oricine are masina dar nu este capabil sa iti puna cheile unde trebuie.Eu ma refeream la cheile pierdute nu la hotii care dau gauri prin rezervor.
Am o inrtebare de curiozitate,esti politist?Vad ca mereu le iei partea celor care ne amendeaza pe noi cu 63 la ora in localitate si pe aia cu x5 de merg cu 150 si mai si calca oameni nu le fac nimic.Daca colegul cu intrebarea vrea sa scoata benzina din fiatul unei rude sa dea foc la casa sau sa puna la drijba,nu este nici 1% problema mea.Intrebarea e cum scot benzina,am raspuns ce si cat am stiut.Pentru ce o scoate,pentru alti useri de pe site e irelevant,sau asa consider eu.
O duminica placuta!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu , nu-s politist, nici macar nu sunt roman, dar stau in romania de 10ani si inca nu imi vine sa cred cum puteti gandi! pacat....!!!!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 1.este o prostie sa mergi cu 63km/h, ori ii dai pana la 69 ori o lasi la 61 e amenda e la fel, deci prefer cu 69!
2.aia care merg cu 150km/h nu stiu ce sa zic, nu am patit-o , sper sa nu ma incadrez never sa o incasez, recunosc ca folosesc o statie si detector inclusiv in orase.totusi cred ca nu un gabor il lasa liber pe strazi daca omoara pe cineva, ci un procuror sau judecator-daca se ajunge aici.
bafta!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Treaba cu cei cu 150 si alte prostii in trafic e altfel fie dau mita direct la curcan si scapa fie omul isi face meseria si ii pune la colt.Acolo,in functie de cati bani au au si un avocat 'bun' a se intelege cu multe cunostinte si cu multe posibilitati de bagat bani,un procucor care si ala isi face treaba si un judecator care e mai corupt decat toti primii.De aici se subanintelege.
0 voturi
A raspuns kowally (2,350 puncte) acum 11 ani daca spuneam  ... cum scot benzina dintr-un fiat ca sa aprind gratarul suna mai credibil si m`ati fi ajutat ? :))))  cine este nebun  ca sa scoata benzina ca sa o bage la lok in aceiasi masina :))) .. am folosit si eu o figura de stil .... am nevoie sa scot benzina sa folosesc la drujba si la motosapa ... e mai bine asa ? :))

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Atunci desfa un furtun de tur de la pompa de benzina,pune-l intro sticla si tine contactul in pozitia 2.Apoi pui tot la loc si dai o cheie.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani pustiulica vad ca esti coerent in prostie.....vezi ca ce vrei tu sa faci este dosar penal. mai mult decat atat nu ai vrea sa te prind eu cand faci asta! chiar am prins un hot de genul asta(nu zic ca tu esti hot!) dupa 3nopti de panda l-am prins impreuna cu "tablagii" pe care toti putoii ii faceti de rusine prin posturile voastre(dar asta e irelevant). bataie cat a cuprins, 3baieti care am fost pagubiti inclusiv in duba.oricum, prostul a furat in 5seri din acelasi loc(un perimetru de 200metri-mare prostie)

ps: deci inca o data iti spun: las-o dreaq in pace si adminilor de pe 4tunning, ce faceti?dormiti? sau nu va intereseaza...:(
+5 voturi
A raspuns zeolit (420 puncte) acum 11 ani @kenel : si tu crezi ca daca te lauzi ca l-ai caftit 5-6 insi pe un amarat te va aprecia cineva?
Probabil ca  amaratul nu stie legea, spre marele vostru noroc, ca daca-si lua un certificat de la IML va facea muci pe toti.
Ala isi ia pedeapsa pentru furt; dar pe VOI cine va pedepseste pentru ULTRAJ si AGRESIUNE?
Poate tentativa la omor, daca l-ati si lovit cu ceva?
Te ascult,  desteptule!!  
Cat despre subiect, poate ca juniorul vrea sa traga benzina  din masina lu' taica-su sa-si poata plimba prietena sambata seara fara sa mai fie nevoie sa ceara 10 lei de benzina. Ce mare smecherie? Crezi ca un hot ar pune intrebari dintr-astea aici?
Daca asta crezi, inseamna ca ai IQ-ul MAI MIC SAU EGAL cu al unui MELITIAN!!

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani vreau sa am iq ca al unui tablagiu!(dar nu stiu unde ma incadrez ca nu am facut teste ca tine)in nici un caz ca al tau!
pacat ca pe aici stau doar copii care "au" masini, sau viseaza la masini dar nu au bani de benzina......pacat, again!
ps: kowally mai bine ai cere o marire de salariu decat sa stai cu dosarul la poponet!(fa un calcul cam cata benzina scoti(10lei pe zix20lucratoare..cam 200lei pe luna, daca scoti mereu la timp....merita?)
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ai dreptate zeolit, nu ne pedepseste nimeni ca tara asta e de cacat si tot un amarat si-o ia pe cocoasa...drogatii nu , din pacate!
A comentat zeolit (420 puncte) acum 11 ani @kenel...eu n-am facut teste...ci studii....
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani studii de iq? :-??
0 voturi
A raspuns kowally (2,350 puncte) acum 11 ani aolo bai baieti dar ce mai sariti de la subiect ...... am un cielo si un fiat pe care l`am cumparat akm cateva zile ca sa il folosesc la servici k sa nu alerg cielo-ul, iar la fiat imi baga sefu benzina si vreau sa mai scot si eu in fiecare zi care 2 litri de benzina ca sa bag la cielo sa  nu mai dau bani la petrom...  este atat de greu .. credeti k eu stau sa fur benzina din alte masini de pe strada...daca ma risc pt ceva ma risc numai pt chestii de la zeci de mii de euro in sus nu pt 6 lei cat costa litrul de benzina ....am niste vecini prosti , dar foarte prosti care daca vad k scot benzina pe la rezervor ma toarna, pt ca ei se oftica deoarece eu fac rost de benzina gratis si ei nu...am mai spus o data , Cine este atat de prost ca sa scoata benzina ca sa o puna din nou in aceasi masina .. poate vreau sa scot benzina ca nu e buna sau a bagat altcineva motorina sau apa peste ea ca sa faca o gluma proasta ..etc o gramada de variante .. am folosit si eu o figura de stil.... hy suna`ti la politie sa ma bagati la puscarie k imi "fur" singur benzina din masina ca sa imi bag in cealalta :))))))) e chiar culmea :)))))
0 voturi
A raspuns tr10smi (140 puncte) acum 11 ani ipoteze total aiurea mai sus :-) era evident de vrei sa scoti benzina aia!