Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum scot aerul din filtru de motorina la ford s-max Titanium 1800?

as vrea sa aflu cum se scoate aerul din instalatie, deoarece am schimbat filtru de motorina si a prins aer si nu mai porneste masina. Am umplut filtrul cu motorina dar degeaba, trebuie scos aerul sau nu se alimenteaza si nu are pompa de alimentare manuala!
A intrebat radukanu (130 puncte) acum 7 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns puya.crisan (4,830 puncte) acum 7 ani din ce an e masina si ce motor este ?
daca e common rail tdci pompa se amorseaza singura si aerul iese pe retur daca nu....don't know.
ai verificat daca ai motorina, ai pus contactul consecutiv, ai dat la cheie? care sunt simptomele cum face masina cand dai la automat?

Comentarii:

A comentat radukanu (130 puncte) acum 7 ani masina e din 2010 cu motor tdci 1800 Titanium, 125 cai. Am dat la automat de 3-4 ori dar tot nu a pornit, dupa ce am schimbat filtru a pornit putin cat a mai fost motorina pe instalatie si dupa aia sa oprit si acuma nu mai porneste deloc. Ce-as putea sa mai fac? va multumesc!
A comentat radukanu (130 puncte) acum 7 ani se invarte electromotorul si atat! dar parca tremura prea tare cand se invarte!
A comentat radukanu (130 puncte) acum 7 ani trebuie sa dau mult la cheie pana se alimenteaza cu motorina? dar nu risc sa stric demarorul?
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,160 puncte) acum 7 ani Se foloseste o pompa de amorsare pe tur dupa filtru , se slabeste un injector si se invarte motorul din demaror.
Se strange conducta la injector se scoate pompa de amorsare si se porneste motoru.
Pentru o economie de 30 de lei manopera , distrugeti injectii.

Comentarii:

A comentat radukanu (130 puncte) acum 7 ani nu a fost pentru economie, dar aveam filtru in casa si cum am facut schimbul de ulei am zis sa-l schimb si pe asta crezand ca iese aerul singur si nu e nici un fel de problema!
A comentat radukanu (130 puncte) acum 7 ani eu sunt in Italia si daca mergi aici la mecanici astia cer sute de euro pentru ceva simplu si m-am gandit sa-l schimb eu ca am mai facut-o si inainte dar nu la acest tip de masina!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 7 ani @radukanu:Daca ai mai facut si s-a amorat singura,atunci era benzinar.La orice diesel e recomandat sa umpli filtrul si eventual sa pornesti pompa(contact)pana iese motorina din el.