4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > cum se regleaza tachetii?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum se regleaza tachetii?

la un audi A4 motor 1.6 din 1997, imi bate tachetul de deasupra pistonului nr4, ce se poate face,cum pot repara?
A intrebat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani nu e ca la decie  sa ii regelezi cu lera se skimba unul e undeva la 35-40 lei
+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani doar sa il schimbi alta solutie nu ai.
0 voturi
A raspuns Ruffy RUF (1,870 puncte) acum 11 ani Tachetii tai nu sunt mecanici sa-i reglezi cum spunea cineva mai sus, ei sunt autoreglabili!!! Indicat ar fi sa-i schimbi pe toti , si daca tot desfaci motorul verifica compresia inainte, verifica supapele, vezi axu cu came sa nu fie cu ceva bube, nu so apucat sa bata el de nebun!

Comentarii:

A comentat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani ar mai fi o problema, sa zicem ca din 10 porniri a motorului,de 2 ari se aude tachetii cum bate si de 8 ori merge cum trebuie motorul si ar mai fi o problema,cand apas pe acceleratie nu se tureaza merge parca ar fi blocata la anumite turati si dupa cateva secunde pleaca de sub tine cum ar trebuie sa faca din start,din ce cauza ar fi problema asta,benzina,fisele,bujiile sau ce...??? parca ii taie benzina si de o-data ii da maxim si pleaca in forta,eu am si gaz pe masina ,dar nu il mai folosesc de ceva vreme,merg numai pe benzina,va rog fara mistouri si un raspuns concret,nu am cunostinte despre asa ceva.
A comentat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani si asta cu verificatul compresiei si a supapelor,si a axu-lui cu came,cum se face?mai detaliat va rog.
+1 vot
A raspuns Ruffy RUF (1,870 puncte) acum 11 ani Te duci frumos la un mecanic, compresia se masoara cu un aparat, supapele ax etc va sti mecanicul... Deci pot fi diferite cauze pentru care a ajuns sa bata acel tachet... un mecanic bun va sti, astea au fost parerile mele!!!