4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce a crescut nivelul de ule...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce a crescut nivelul de ulei?

va salut ,am un passat 2002 ,diesel cu motor 1.9 tdi PD , PANA ACUM O SAPTAMANA TOTUL NORMAL ,am verifica nivelul de ulei si este exagerat de mare ,nu este apa cred ca are motorina.

am ascos 2 litri si la 2 zile a inceput sa creasca din nou ,si ca ,noutate la pornire azi mi/a dat cu o pala de fum ,dupa care normal /se cheama cumva injector infundat / ,mentionez motorul merge normal

PS ,pana sa scot acei 2 litri de ulei ,la curbe piuia un semnal la bord ,semnul alte pericole ,dupa care  a disparut piuitul

cine este de vina ptr cresterea nivelului ,motorina ,compresia motorului sau injectorul imfundat???

 o zi buna la toti
A intrebat IOA (2,470 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Garnitura de chiuloasa si/sau segmenti uzati peste masura.
+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Daca este motorina atunci trebuie verificate O ring urile de la injectoare(trebe dat jos capacul de la chiuloasa,scoase injectoarele si schimbate O ring urile).Pe acolo se intampla sa scape motorina din cauza neetansietatii.

Comentarii:

A comentat IOA (2,470 puncte) acum 10 ani unde se afla ringurile? cum arata?
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Toate se afla cum am scris in chiuloasa,daca dai jos capacul vei avea acces.
Daca nu le prea ai cu mecanica  si nici nu ai sculele necesare mai bine platesti manopera cateva sute de lei decat sa faci vre o prostie.
edit:nu mai porni motorul pana nu remediezi problema,pentru ca s a diluat mult prea mult uleiul si nu mai ofera protectie deloc.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat IOA (2,470 puncte) acum 10 ani aceste garnituri se afla pe injector?
 nu sunt as cu mecanica ,dar tot nu inteleg pe unde ajunge motorina in ulei? segmenti uzati sau altceva care sa piarda motorina in vecinatatea sistemului de ungere ,altceva ce ar mai fi?
A comentat IOA (2,470 puncte) acum 10 ani pe unde intra motorina in injectoare la aceste motoare PD? daca se poate cateva indicii ,o poza ceva
 cu respect NELU
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Se schimba oringurile injectoarelor. Este treaba de profesionist ce stie motoarele PD.