4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce am consum asa mare?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce am consum asa mare?

Salut!Am cumparat o Honda Acord 1.8i,din '96,cutie normala,52000km.Am calculat consumul.Mi-a iesit un consum enorm de 17%.Am parcurs 2/3 pe autostrada.Daca stie cineva care ar putea fii cauza ,m.ar ajuta f mult.Multumesc anticipat!
A intrebat Acord (390 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Parca te laudai ca teai luat masina noua la 52k
ca e impecabila motor / exterior
kilometrajul ala nu pare a fii real
Probabil de la supape ,  bujii , filtre ,  sunt mai multe cauze

Comentarii:

A comentat Acord (390 puncte) acum 9 ani Salut!Nu era o lauda,masina are tot istoricul.Km.sunt reali.Am skimbat azi filtru de aer,era negru!Maine skimb bujii,filtru benzina,ulei si filtru ulei.Motorul pe exterior arata ca nou,fara scurge de likide,mai are inca ceara din fabrica pe el!Multumesc!
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Pai si eu fac motorul nou pe exterior daca ma duc la spalatorie si ii dau 20-30 lei celui care o spala , ii da cu ceara,silicon si e nou nout .
A comentat Acord (390 puncte) acum 9 ani Totuşi, poţi face diferenţa intre un automobil întreţinut şi unul "cosmetizat".O maşină second hand implică şi riscul de a se strica a doua zi de la cumparare.E un risc asumat.Am cunostinte care au cumparat "nemtesti"noi,după 2 saptamani scartaiau amortizoarele.Eu am cumparat.o de la un pensionar,85 de ani.Am garantia ca a fost îngrijită si nu i.a dat in goarna.Are tot istoricul.A mers in medie 2700 pe an.
+1 vot
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 9 ani 2 treimi din cati km?ai vrut sa vezi cum fuge...sau cine stie cum ai condus-o.....am vazut la cineva mai demult un consum de aproximativ 10 litri pentru 35 km....la un benzinar de 1,6....a vrut sa vada cum fuge-numai ce o cumparase,dar dupa asta i-a consumat normal.......daca nu esti tu vinovat,atunci ramane varianta lui robert11111     .......

Comentarii:

A comentat Acord (390 puncte) acum 9 ani Am condus.o rezonabil.O masina pe care ai cumparat.o de 2-4 zile cred ca trebuie sa o conduci atent,nu o cunosti bine,frane etc....Am skimbat filtru aer,era negru!Maine-bujii,filtru benzina,ulei-filtru.Mersi!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Nu neaparat japonezele sunt WOW.
Depinde de stilul tau de condus.
Iar cei 52000 km REALI din 96` la o honda, de unde i-ai scos ? WTF 2500 km/an ? Nu as prea crede, infine.....
Dute fa o diagnoza.

Comentarii:

A comentat Acord (390 puncte) acum 9 ani Salu!Km.sunt reali,are tot istoricul!Am skimbat filtrul de aer,era negru!Maine bujiile,filtrul benzina,ulei+filtru.Apoi mai Km.suntultumesc!
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Orice masina noua(sau noua la proprietar) are nevoie de cateva verificari:bujii,fise,bobine.Filtrul de benzina trebuie schimbat obligatoriu.
Dupa toate astea,se face o verificare a sistemului de injectie(diagnoza,adica log in mers si verificare parametri,nu control la colt cu multieuromegaextrascan).Cele de mai sus ar trebui sa rezolve mare parte din probleme.
0 voturi
A raspuns Acord (390 puncte) acum 9 ani Salut!Skimbat filtru aer,era negru!Maine-bujii,filtru benzina,ulei+filtru.Apoi mai vedem.Multumesc!