4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce imi moare masina la porn...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce imi moare masina la porninre?

Buna ziua, am un Ford Fiesta din 2004,benzina 1.3.Cand pornesc masina  mai ales la frig, daca nu o tin accelerata undeva in 1100-1200 ture se opreste. Am schimbat un furutnas care ducea aer la motor deoarece era spart si credeam ca  am rezolvat problema dar nu e asa. Plus in bord imi arata benzina si apa ca si cum s-ar reseta (masina are antigel). Am masina aceasta de 2 luni si a inceput acum 2 saptamani sa imi faca aceasta problema. Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu ajutat. O zi buna.
A intrebat cristian.cycy (120 puncte) acum 7 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ipaul3gs (1,370 puncte) acum 7 ani Motorul se opreste la frig din cauza socului electronic. Acesta functioneaza la fel ca cel de la daciile vechi, acel de care trebuia sa tragi la pornire doar ca este elecronic. Cu erorile din bord pare a fi mai degraba o problema electrica. Bafta.
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Cred ca nu intra in functiune socul care tine accelerata masina la pornire mai ales iarna cand este mai multa nevoie !problema este ca acest soc poate fi electric sau electronic si trebuie schimbat !nu este ceva grav doar ca electricianul-mecanicul trebuie sa stie ce face !mult succes !