4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce imi porneste greu la rec...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce imi porneste greu la rece ?

Am un e46 320D 136 cp .... imi porneste foarte greu la rece....i am schimbat bujii releu de bujii ...... ce poate sa fie ??? am problema asta de mai mult de jumatate de an ! PLS HELP !
A intrebat bofanel (210 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Masina scoate fum? nu stiu ce sa iti spun exact,ma gandesc la segmenti,sa nu scape compresie,desi daca scapa compresie ar trebui sa porneasca mai greoi si la cald.(nu atat de greu ca la rece).
0 voturi
A raspuns bofanel (210 puncte) acum 11 ani Da scoate mai mult fum albicios , masina trage f bine e in mintiile ei .... dupa ce o pornesc pot sa o accelerez oricat nu mai scoate fum !!!
Pe tester ar fii iesit un injector ala cu fir , sa fie asta ? faza e ca la unu iese pe tester la altu nu ... si imi e sa nu l schimb degeaba

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani albicios???nu scoate albastrui???numai stiu ce era neinregula cand scoate fulm albicios,ceva legat de ulei,iti intra apa in ulei sau numai stiu exact.Si eu sunt de parere ca si colegul,ca acel injector este problema.
A comentat bofanel (210 puncte) acum 11 ani Ba da este albastrui .. ma gandeam ca e culoarea deschisa si de aia mi a venit sa zic albicios
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cel mai probabil este un injector pe duca! De unde alimentezi?
Mai mult ca sigur asta e problema !

Comentarii:

A comentat bofanel (210 puncte) acum 11 ani Alimentez din orice peco nu am unu la preferinta .... oricum cel mai mult alimentez la "galeata" dar oricum folosesc site , si motorina e f curata ... Dar nu ar fii aia pb ca oricum masina cam face de cand am luat o ....si era adusa recent din germania !
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani fum albicios poate fi avansu mic la pompa ! acu am terminat de pus o pompa pe un 525 tds si m-am jucat umpic cu avansu si cand e mic da fum alb daca e albastru baga turbina ulei daca e negru prea multa motorina avans/debit mare!

Comentarii:

A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani a si incearca sa pui de 2-3 ori bujiile ca si mie la 525 tot asa imi face la prima cheie invarte 10-15 sec. daca ii un contactu pana se sting bujile de 2-3 ori o ia la sfert.... mie imi pierdea pompa si mi-a zis nea pompagu ca e posibil din cauza asta sa porneasca greu o sa vad maine dim daca e vre-o dif...
A comentat bofanel (210 puncte) acum 11 ani Da chiar vroiam sa mentionez asta , pun de vreo 5 6 ori bujiile si porneste cat de cat ....Nush ce sa fac, sunt in austria sa ma duc la astia la service sau tot in romania dar nici acolo nush pe unde sunt mai buni ...auzisem de carlos ala din TM ...
0 voturi
A raspuns bofanel (210 puncte) acum 11 ani Dragi prieteni revin cu problema , nu am mai rezolvat o ....deci
Am schimbat toate 4 bujiile , releu de bujii , injectoare verificate schimbat cel cu fir cu unul nou Bosch , verificat traseu motorina nu sunt pierderi ,   Ce a mai ramas ar fii ori compresie ori pompa de injectie ! stie cineva valoarea compresiei care trb sa o aibe ?
0 voturi
A raspuns boboboica (140 puncte) acum 6 ani Pompa de injecție
0 voturi
A raspuns visan19clf (140 puncte) acum 6 ani Și eu am aceiași problema, Am un Pasat 1.9 tdi 131 cp din 2004. La rece îmi pornește la a doua cheie scoate un fum albastru alb așa și trepidează un pic timp de 10-15 sec. Știe cineva ce poate avea?