4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce mi se pune in cap la 200...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce mi se pune in cap la 2000 de ture?

Buna ziua,am un renaul megane 2 de 1.5 dci 78kw cand ies cu el la drum imi palpaie prima data martorul check injection in timp ce accelerez ,daca nu mai accelerez imi dispare,dar daca accelerez mi se pune in cap la 2000 de ture si nu pot sa o accelerez mai mult de 2000 de ture.Daca o opresc si o repornesc iara isi revine dara dupa putin timp face iara,cateodata ii zi in care nu face deloc.A mai intalnit cineva problema asta?Va pun si o poza poate va ajuta,aici sun in a patra viteza si nu pot sa o accelerez mai mult,este maxim.

Imagini atasate

A intrebat manu2125 (200 puncte) acum 8 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Nu stiu daca te ajuta dar este o opinie.Mie imi facea la fel,pornea iar cand ajungea la 2500 rpm se oprea si se aprindea martorul galben de alte pericole.Vinovata la mine era  omufa care nu mai facea contact ca lumea in urma unui soc de la drum.II taia comunicarea pompei cu ECU si calculatorul nu mai "simtea"pompa.Merita sa ii verifici toate mufele vizibile,baga niste spray de contact si vezi cat de bine se cupleaza.Sper sa fie asta si nu injectia bolnava.Multa bafta.
0 voturi
A raspuns manu2125 (200 puncte) acum 8 ani Merci de raspuns,am mai curatat din senzori,dar nimic.pompa nu este din cate a spus mecanicul.
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 8 ani probleme la injectoare si/sau pompa injectie
punele pe stand si verifica sa fie in parametri, de regula asta e buba lor injectoarele ..pompa
0 voturi
A raspuns manu2125 (200 puncte) acum 8 ani Injectoarele si pompa nu sunt,pe tester da clapeta de acceleratie,dar mecanicul nu este sigur si sa iau o clapeta costa 1400lei si daca nu e aia ii cam grav.Si una sa iau de proba nu am de unde.
0 voturi
A raspuns oanaorbit01 (310 puncte) acum 8 ani nu te supara ca te intreb dupa atata timp dar ai rezolvat problema caci am si eu cam aceiasi problema