4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce moare motorul dupa ce ac...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce moare motorul dupa ce accelerez ?

Salut ! Am un ford mondeo`94 1.6 16v ; la relanti merge in regula, dupa ce o accelerez da sa se opreasca ajunge si la 500 de turatii incepe sa tremure apoi isi revine, apoi o mai accelerez odata si moare de tot. am schimbat fise,bujii,filtru aer,filtru benzina, am curatat senzorul de la debitmetru...............
A intrebat mariusice (150 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns RazvanCojocaru (380 puncte) acum 11 ani

editat de RazvanCojocaru acum 11 ani

Problema este din supapa de relanti sau de by pass.

Cu Stima
Cojocaru Razvan
 Sc Altgrad Auto Srl  
Adr:Blv Iuliu Maniu 425-431 Pod Bucuresti-Pitesti
Telefon mobil : 0721.941.948
Telefon Fix :021.314.94.11
Importator Piese Auto Noi :Ford, Opel, Mazda, Volkswgen, Audi, Seat , Skoda,
Renault, Peugeot, Mercedes, Bmw, Citroen, Chevrolet
+3 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 11 ani Draga ,,mariusice,,debitmetru nu se curata se inlocuieste direct,schimbal si ai sa vezidiferenta.
O alta cauza ar mai fi clapeta de acceleratie partea electronica


Rcomandarea mea un test l aun service specializat si renumit n ula coltul blocului

Succes

Comentarii:

A comentat RazvanCojocaru (380 puncte) acum 11 ani Prietene lasa-te de comentarii aiurea. Nu mai trimite oamenii in reprezentante sau in service-uri renumite. Acolo se merge pe premisa clienti putini si arsi la buzunar sau pe comentarii aberante pentru a jecmanii omul. Recomanda-i un service serios fie el si la coltul blocului. Sunt multi care au plecat din serviceurile mari si au pornit o afacere proprie bazata pe calitatea serviciilor.
A comentat petri75 (26,570 puncte) acum 11 ani poate ca ,,mariusice,,iti va face o vizita la service.....Oare va schimba masina????
A comentat mariusice (150 puncte) acum 11 ani Salut! chiar aveam probleme cu debitmetru ala tampit, am luat un spray de curatat circuite electronice si am curatat pinii dela debitmetru si chiar am dat si pe senzorii aia doi din el, si nu mai accelera si decelera ca nebuna...............
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Clapeta de acceleratie cati ani are de cand nu e curatita?Demonteaz-o de pe motor,curata bine cu benzina si evita zonele electrice sa le atingi si apoi vei fi surprins.
In caz ca e din ceva electronic,atunci singurul raspuns e tester,log in mers.Restul e doar dat cu parerea(din partea mea poti sa schimbi fiecare piesa schimbata pe orice forum citit,nu sunt banii mei).

Comentarii:

A comentat mariusice (150 puncte) acum 11 ani Salut si mersi de raspuns,curios e ca am dus-o la tester si nu aiesit nici o eroare; ce-i drept nu am fost de fata acolo si nu cred ca facut ala testerul dar am sa curat clapeta mai intai..............
0 voturi
A raspuns xtremcriss (1,390 puncte) acum 11 ani scoate mufa dela egr nu se poate strica nimic si daca nu iti mai face dal jos si curatal bine,eu am tot mers ca toti mesteri astia si nici unu nu a stiut ce are am dat jos mufa merge perfect.  sa revi cu raspuns daca incerci.

Comentarii:

A comentat mariusice (150 puncte) acum 11 ani salut! nu stiu cei ala egr.......
+2 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani mai fratilor...una este sa dai raspunsuri din experienta, si alta e sa dai raspunsuri in baza unor teste cu aparatura de diagnoza. Eu m-am ars de n ori si nu mai fac asta decat atunci cand sunt sigur de o treaba.
Dar intrebarea mea, care fac diagnoza auto de vreo 5 ani , pt domnul RazvanCojocaru este : ,,CUM PLM POTI TU SA SPUI CA E SUPAPA DE RELANTI CARE NU INCHIDE/DESCHIDE??? POATE NE SPUI SI DE CE S-A STRICAT??? ca dor ai vazut masina, nu???

Daca in loc de supapa este defect monoinjectorul de la clapeta? daca este partea electrica/electronica de gestiune a relantiului sau vre-un alt sensor de pe partea de alimentare???

SI mai si recomanzi cu caldura serviciile atelierului tau...
pai tu nu esti mecanic prietene!!! esti inlocuitor de piese!!!