4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu porneste?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu porneste?

Buna ziua! Am o intrebare pentru cei care ar putea sa ma ajute. Am un Ford Transit connect din 2008, motor 1,8 TDCI. Problema este urmatoarea: dimineata porneste la prima cheie, dar se si opreste. Dupa aceea nu mai porneste. Daca ii scot furtunul de la admisie si ii dau putin spray de pornire, porneste, dar merge intrerupt pana se incalzeste. De mentionat ca imi ramane continuu becul martor motor aprins si nu trage. Trebuie turat foarte mult pentru a-si lua demaraj, dar si in timpul demarajului scapa brusc si ia demarajul brusc. Care ar putea fi problema, va rog?
A intrebat ugelu (120 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Cel putin un injector decedat sau filtrul carburant extrem de vechi .
Se cere o diagnoza cu tester .

Comentarii:

A comentat ugelu (120 puncte) acum 9 ani Filtrul de motorina abia l-am schimbat. O sa incerc diagnoza, dar dupa sarbatori.
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani Fa rapid o diagnoza si tester asa cum a spus si turbojack.Nu ii mai da spray ca il omori.E o perioada urata pt service ca multi nu lucreaza dar un service autorizat gasesti.Filtrul de motorina trebuie schimbat si nu baga ieftinatura ca nu sunt de calitate.Verifica si legaturile electrice dintre ECU si sistemul de injectie si in acelasi timp EGR-ul sa nu fie imbacsit.Motorul asta e destul de pretentios la motorina proasta .

Comentarii:

A comentat ugelu (120 puncte) acum 9 ani EGR-ul l-am curatat, iar filtrul de motorina abia l-am schimbat. Ramane sa verific celelalte pe care le-ai mentionat.Multumesc!
0 voturi
A raspuns nicoli89 (680 puncte) acum 7 ani injectoare pompa inalta  si dupa ce le verifici sau le schimbi  curata rezervor si instalatia de alimentare dupa toate astea