4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu porneste?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu porneste?

Salutari. Sa va povestesc,am fost plecat azi noapte cu masina din Otopeni pana la Targoviste toate buna si frumoase ( peugeot 206 1.9d) .Azi zic sa ma duc sa o spal ,ii dau cheie invarte motorul si nu vrea sa porneasca. Cunostiintele mele pe mecanica sunt foarte slabe si tocmai am lasat-o la mecanic.Dar la ce as putea sa ma gandesc,care ar putea fi cauzele?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Ai spalat si motorul? Daca da, vezi sa nu fi intrat apa pe unde nu trebuie (orice electric).

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani Am vrut sa ma duc cu ea sa o spal dar nu a pornit . N am ajuns acolo
0 voturi
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani partea de senzori de pozitie si turatie de la motor ...
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca iti ajunge motorina la motor,atunci verifica senzorii de la ax came si volanta,ideal de verificat pe tester si sistemul de injectie.
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Asteapta-te la injector, injectoare sau pompa de inalta,astea sunt cele mai frecvente simtome.

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani A zis mecanicul ca nu ajunge motorina in injectoare
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Pai asta e destul de clar pompa nu mai face presiune si de aia nu ajunge,sa verifice filtru daca nu e infundat ,da fiind mecanik ma indoiesc ca nu a cautat si acolo.
0 voturi
A raspuns adrian868 (1,630 puncte) acum 11 ani daca iti treb pompa am eu un pr care are si o da subtire da vezi sa nu fie doar dezamorsata si atit se intimpla des la diesel si eu era sa achimb pompa la o vectra b dincauza unui furtun de retur uitate pacolo ca se vede daca curge motorina pe la injectoare multa bafta
0 voturi
A raspuns figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani Ieri m au sunat si mi au spus ca e pompa de amorsare.Am zis hai ca o fac la ei desi am o parere foarte proasta de serviceurile Peugeot. Si ce credeti:azi m au sunat ca au montat-o si ca tot nu porneste si vor mai verifica maine si electrovana EGR.Ce legatura are asta? Din cate stiu masina ar trebui sa traga prost sau sa scoata fum daca e vana aia stricata,nicidecum sa nu porneasca.Oricum pompa aia cred ca mi au schimbat-o aiurea.Ce sa le fac eu la prostii astia sa nu ma toace de bani?Ca cine stie ce mai gasesc ei maine .

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare