4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu porneste masina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu porneste masina?

Buna am un Mercedes Benz Clk 200 an 1999 fara compresor nu mai reusesc sa ii dau de cap nu porneste am facut si vreo 4 teste cu Star si nu da erori


am increcat si cu alt corp clapeta acceleratie masina are tot aceeasi simptome am ramas in pana de idei am schimbat pompa benzina noua,filtru benzina are aproape 1000km,supapa presiune din rampa noua,(fise,bobine,buji ) noi toate,curatat injectoare la bosch car service in Cluj sunt ok,distributia nu e sarita de la punct,bateria are aproape 1 an,mecanicul spune ca a incercat si debitmetrul si senzorul de pe volanta(avea el altele second hand) si tot la fel facea chiar nu mai stiu masina sta de 3 luni si sunt deja disperat si cu draciii chiar nimeni sa nu stie am fost la 3 mecanici si 1 service si nimic. Ar mai ramane de schimbat garnitura de chiuloasa,rectificat supape si poate chiuloasa,semeringuri.
Precizez ca dupa ce se incalzeste masina (ajunge apa aproape de 90) dupa multe chei masina sta un pic la relanti si te poti deplasa pana pui o frana sau o lasi pe liber  moare motorul si o pornesti iar merge dar nu se accelereaza decat foarte greu si pufuie(scoate fumul in reprize) pe toba care se si incalzeste tare.A fost data si toba jos crezand ca e infundat catalizatorul dar nu e.
Daca mai are cineva idei rog sa imi spuna multumesc.
A intrebat adinfsfocus (210 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Daca ai incercat toate astea si nu ai dat de cap...se poate sa fie din calculator(ECU)...am avut o cunostinta care la un seat a avut simptome asemanatoare..masina pornea dupa mult dat la automat,mergea inecat cu rateuri pe teava,se accelera foarte greu..iar cand o lasa pe liber sau oprea la semafor se oprea singura..A pus  testerul pe ea de mai multe ori si nimic...pana la urma schimbat calculatorul(ECU) si de atunci merge bine!!
0 voturi
A raspuns adinfsfocus (210 puncte) acum 11 ani Ok mersi de raspuns,sper sa nu fie si la mine ECU,daca a mai patit cineva astept si alte raspunsuri multumesc.
0 voturi
A raspuns valitataye (430 puncte) acum 11 ani Verifica totusi (ECU)e posibil sa nu mai aiba contact bun cu,caroseria..Nu neaparat sa fie el stricat..
0 voturi
A raspuns adinfsfocus (210 puncte) acum 11 ani Am mai descoperit ceva daca nu functioneaza  ABS ASR Control Module are vreo legatura cu pornitul masini? A dat pe star ASR si ABS error si nu au vrut sa se stearga.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare