4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu se ridica apa mai mul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De ce nu se ridica apa mai mult de 80 Grade?

Buna ziua tuturor. De curand sunt posesorul unui Opel Corsa C, din 2001 , motor 1.7 dti , 55 kw si am unele probleme cu el. In 2 luni de zile de cand il am nu a crescut temeperatura apei mai mult de 80 Grade, iar de curand am fost plecat la munte cu ea si nu imi baga suficienta caldura ( nu este vorba ca nu se incalzea motorul, sau ca se incalzeste greu , era  dupa un drum de aproape 600 km ) . Iar apoi ca totul sa fie bine , incepe sa imi miroasa a ars in masina . M-m uitat atent sa simt de unde miroase si am observat o chestie ca un fel de rezistenta care era topita cu presul de la pasager. Am scos-o, m-am uitat atent la ea , iar dupa asta nu imi mai merge aeroterma decat pe viteza 4. Am fost la un magazin de piese , dar nimeni nu stie cum se numeste piesa. Acum am nevoie de la voi de niste raspunsuri ca sa stiu ce fac in continuare .Va multumesc !
A intrebat DanRNY (700 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Termostatul e defect si de aia nu-ti mai urca apa la mai mult de 80 de grade si cu aeroterma poate e vreo siguranta.
0 voturi
A raspuns DanRNY (700 puncte) acum 11 ani Am fost la magazine de piese auto si nu au reusit sa-mi spuna ce este ! O sa ma mai interesez sa vad ce este, pentru ca se apropie iarna ...
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Termostatul blocat pe deschis e pentru problema pentru apa care sta mereu sub 80 de grade.
Piesa care ti s-a topit,e siguranta pentru vitezele de la aeroterma,de aceea iti merge doar pe treapta 4,pe celelalte 3 s-au ars.
P.s:Schimba magazinul de piese!
0 voturi
A raspuns DanRNY (700 puncte) acum 11 ani o sa incerc sa vad ce pot sa gasesc aici in oras ! mersi frumos de raspunsuri !
0 voturi
A raspuns DanRNY (700 puncte) acum 11 ani Am schimbat termostatul si tot asa, se ridica pana la 90, si apoi coboara iar la 80 ! Nu stiu ce are, dar macar cu asta imi baga caldura super bine !