4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce numai porneste?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De ce numai porneste?

salut,am un opel astra f 1993, acum 2 zile am ramas fara curent in baterie,am adus pe cineva mia dat curent a pornit toate bune si frumoase...azi de dimi cand am vrut sa pornesc se auzea doar cum cupla bendixu dar numai invartea deloc,intrebarea e? STIE CINEVA CAM CE AR AVEA? ( mentionez k am schimbat si bateria cu una varta de 75 ah si tot nu merge )
A intrebat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu incarca probabil....Verifica incarcarea.
0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Probabil ti sau dus carbunii de la electromotor, de asta nu iti mai invarte motoru...poti sa schimbi si 10 baterii.Verifica-l!.Numai bine.

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani la asta mam gandit si eu dar asa pur si simplu de pe o zi pe alta??
+2 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani cel mai probabil de dat electromotoru jos domnuu cooostta si de reparat pt ca acu bati in el cu ceva dar e probabil sati mai faca si pa viitor figuri.....

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns mirvax (2,520 puncte) acum 12 ani ori sunt carbuni oir a ramas blocat electromutorul .... baga masina in viteza 1 si incearca sa o impingi putin asa si dupaa dai o cheie .... dc nu merge da jos electromotoru si vezi cum iti sunt carbuni ...si da se poate dupa o zi pe alta ....

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani ms si tie oxi si tie mirvax,mam gandit si eu atat la blocarea electromotorului cat si a carbunilor,ideea era ca sa o fac sa porneasca si sa mai merg asa pana se face putin mai caldutz afara ca sa ma pot apuca de demontat,cum se face afara cald fiti sigur k electromotorul va fi dat jos...multumesc pt sfaturi si va voi tine la curent despre eventuala rezolvare a problemei.ms!

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani In primul rand se masoara incarcarea , apoi se purcede la demontarea masinii.Elementar.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani in mod inexplicabil azi a pornit la prima cheie..bateria este bagata la incarcat,oricum in curand voi achizitiona o noua baterie..va multumesc!
0 voturi
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani pai nu e chiar inexplicabil, vezi ca in cazul asta ai un contact imperfect pe undeva care iti face figuri cand si cand, verifica firele care duc la electromotor si vezi unde e buba, sau poate e starterul nasol, ca ala daca e mai obosit cam face figuri mai ales cand e frig rau.