4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce prinde pompa aer?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce prinde pompa aer?

Salut detin un passat 1.6 td din 85. Acum ceva zile am avut probleme cu pompa de motorina,era stricat capul hidraulic. Am inlocuit-o cu una luata de la un amic care a dezmembrat masina din cauza starii deplorabile a caroseriei. Bun toate bune si frumoase,pompa merge excelent dar prinde aer. Am schimbat intreaga conducta de alimentare,am curatat/verificat sorbul.... tot prinde. Este posibil ca pompa sa bage aer pe retur?Multumesc anticipat.
A intrebat bflorinel (680 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Cred ca problema este din garniturile de cauciuc ale pompei...verifica garniturile iar daca le-ai refolosit pe cele vechi schimba-le cu altele noi...
0 voturi
A raspuns bflorinel (680 puncte) acum 11 ani

editat de bflorinel acum 11 ani

Garniturile au ramas ale pompei pe care am cumparator,nu le-am luat de pe cea stricata. Totusi o sa verific. Mersi. Mai astept si alte pareri in caz de ceva.
+1 vot
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani pompa ca idee principala are un timp in care se comporta si ca valva unisens .... totul fiind realizat din garnituri .daca una este foarte putin ciupita efectul de unisens se duce si pompa trebuind sa duca combustibilul cu oarece presiune automat unde gaseste un mic loc trage aer si in baga in instalatie
0 voturi
A raspuns bflorinel (680 puncte) acum 11 ani Aha. Mersi mult,o sa verific.

Comentarii:

A comentat botea (220 puncte) acum 9 ani sal si eu ma confrunt cu aceeasi problema cred,ai rezolvat ceva?ai schimbat garniturile?sunt in interiorul pompei ?daca ai rezolvat ceva zi mi si mie pls merci!