4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce se aprinde becul la apa?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De ce se aprinde becul la apa?

Salut , am un VW T4 din 97 2.5 TDI si se tot aprinde becul la apa , dar nu tot timpul , am mai gasit si ulei in apa , sa fie de la pompa de apa ?

Si mai am o problema , la motor se aude un tzacanit , dar nu mereu , dupa ce o pornesc si o misc 1 metru tzacane 10 sec si apoi merge iar rotund , ce poate fi ?
A intrebat B-71-FTC (910 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns fulgy (2,180 puncte) acum 11 ani e posiibil garnitură de chiulasa uitate dacă îţi creşte nivelul de apă in borcan..q
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Posibil sa fi ars garnitura de chiuloasa.Verifica daca ai "muci" galbeni pe busonul de la ulei sau pe joja.
Iti arunca joja afara?
Iti arunca apa din borcan?

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani aceeiasi problema am avut-o si eu la un LT cu motor de 2.8, iti baga ulei in apa pe la termoflot, si uleiu ala ajunge pe senzor daia ti-se aprinde becu la apa!!! as ca verifica termoflotul iar  dupa ce remediezi problema tre sa cureti bine toata instalatia de racire!! legat de tzacanit sunt mai multe variante ... poti sa ai un injector, poate sa iti tacane tachetii, sau poate zdrangane rulmentu la ambreaj... sunt multe variante!

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns B-71-FTC (910 puncte) acum 11 ani Nu arunca joja afara , nici nu am ''muci'' , si nici nu arunca apa din borcan .
Multumesc la toti , o sa verific ce a zis cristyyoo .