4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce se aude un zgomot metali...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce se aude un zgomot metalic la motor ?

Salut ! Am si eu o mare problema (relativ urgenta). Azi am tamponat usor pe cineva in trafic, usor ma refer ca nu am decat numarul putin indoit. Insa am constatat din intamplare putin mai tarziu ca atunci cand am motorul oprit, masina in viteza, motorul "se misca" si scoate un zgomot metalic. Are cineva idee de la ce ar putea fi, cat de grav este si cam cat m'ar costa o reparatie.. Va rog frumos. Precizez ca este vorba de o Dacia Logan

 

Multumesc anticipat.
A intrebat Florrian (230 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ionut_daniel5 (160 puncte) acum 11 ani Cred ca problema ta este de la un joc prea mare in una din planetare....dar poate fi si un tampon de la motor sau cutie rupt.

Comentarii:

A comentat Florrian (230 puncte) acum 11 ani De la o simpla tamponare de genul asta ? Nu sunt in localitate(student) si maine ar trebui sa plec acasa(~200km) ar trebui sa imi fac griji ?
A comentat Florrian (230 puncte) acum 11 ani De la planetara nu cred ca este, sesizez zgomotul cu motorul oprit, masina in viteza si daca o imping putin. Am ridicat capota si am repetat miscarea(impins) motorul se misca, nu inteleg cum si de ce.
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani du te linistit acasa si mergi la un service , dar cred ca ti se pare , motorul trebuie sa se miste daca masina este bagata in viteza si impingi la ea , cat despre zgomot fi mai atent de unde vine , sunt posesor de logan si iti spun ca nu te lasa asa usor , mergi pe mana mea!!! bafta si drum bun!!!

Comentarii:

A comentat Florrian (230 puncte) acum 11 ani Merci frumos ! Pai da, e posibil, adica din intamplare m'am asezat pe capota si am auzit zgomotul ..
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Mandria nationala e laudabila, verifica totusi suportul inferior de pe motor/cutie (nu stiu exact cum e la Logan). Ar trebui sa simti daca are joc si daca accelerezi si ridici brusc piciorul de pe pedala.

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Intaritura de bara este indoita , chiar daca nu se vede extern.
De verificat suporti motor.

Comentarii:

A comentat Florrian (230 puncte) acum 11 ani o sa o duc zilele astea la un mecanic sa o vada(avand in vedere ca nu cred ca stiu unde sa ma uit)