4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce se opreste motorul in me...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se opreste motorul in mers , După care porneste doar dacă ii dau curent, bateria este noua ?

Masina merge normal rotund . Toate Bujile funcționează . Aparent nu sunt probleme .
A intrebat Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns silv33r (6,650 puncte) acum 9 ani Probabil alternatorul , nu ai nici un martor aprins in bord ? poti verifica cu un multimetru daca incarca , mai poate fi si bateria foarte varza !
0 voturi
A raspuns Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani Alternatorul 13,8 incarca , bateria are curent In ea 12,8 . Si ledul este verde . După ce ii dau curent o opresc si porneste fara ajutor . La doar 1 minut . Motorul fiind 3500 cc 24 valve .
0 voturi
A raspuns Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani Nu m-a aflu in tara , mecanicii de aici habar au de capul lor . Au găsit ca soluție sa o arunc si sa imi cumpăr Toyota ca știu ei sa repare .  Masina la tester nu a dat erori . De asemenea knd se opresive nu apare nimic in bord .

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Mergi la un cetru de baterii si verifica capacitatea bateriei.Daca mai are 100 de amperi in ea,cu siguranta nu mai porneste.
0 voturi
A raspuns Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani Am verificat bateria la diverse centre . Toți au zis k este buna . După ce o pornesc ajutata o opresc imediat si porneste fără ajutor . Credeți ca ar putea fi ceva legat de bobinele de inductie  alea din capul Bujorilor  ?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Prinderea la masa este buna?Cauta un grafic cu prinderile de la masa ale masinii si verifica.Scuze acum am vazut ca ai scris'se opreste in mers'.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani Ai un scurt circuit la alternator sau electromotor si iti fura curentul. Fa cercetari mai amanuntite la aceste doua piese
0 voturi
A raspuns Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani Am sa mai verific prinderile . Vreo idee cum sa verific alternator si Electromotor fără sa le Demontez de pe masina ?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Alternator cu voltmetru,14 si ceva consumatori opriti si minim 13,8v consumatori porniti.Electromotor se poate proba cu un tester special sau cu un mecanic care il asculta.Daca bateria nu e buna,nu poti 'da vina'  pe electromotor.
0 voturi
A raspuns Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani Am verificat toate contactele alternator electro motor tot .... Toate bune .. Am stat in aglomeratie cam 45 minute bara la bara , afara 45 de grade si soare . Ventilatoarele de la radiator au pornit . Am  simțit masina k nu are forța .. Motorul nu mai trăgea nici cât unul de 800 cc .. Urâta senzației ... Am oprit intr-o parcare acoperită ( apa era ok nu fierbea nu era pe Rosu ) . La 10 minute knd am zis eu k s-a mai răcit am dat sa pornesc .. Nimic simptome de baterie descarcata ( fără martor in bord ) . Găsesc un nene ii dau curent merge perfect .. Ce sa fie ? Ce sa ii mai fac ?
0 voturi
A raspuns Marian862004 (500 puncte) acum 9 ani Salutare!! Am Fost cu masina din Nou la tester .. Surpriza pt mine , imi apare ca pompa de benzina este vinovata care a fost schimbată in urma cu 2 saptamâni cu una originala ( o grămada de bani ) merg la Ala la service ieri omu nu vrea sa o schimbe k pompa e buna , ajung pe la poliție Etc . AI merg cu ea la el sa o schimbe ca doar e noua si in garanției .
Ce părere aveți poate fi de la pompa sau m-a păcălesc aia de la tester ..
Acum porneste greu si Tremura , nu am putere in motor ( uneori ). Ala la tester a zis k injecția e ok alternator Electromotor tot ...  Ca sa o pornesc repede ii torn benzina in rampa direct scot un furtun pe acolo , porneste la sfert ( poate ajuta pe cineva pe viitor ) ..