4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > diferenta de cablu de ambreiaj...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Diferenta de cablu de ambreiaj la PEUGEOT BOXER pe dreapta cu cea de pe stanga?

va salut , am un peugeot boxer cu volanu pe dreapta, problema este ca mi sa rupt cablu de ambreiaj , ei .. acuma ma intreb ca potriveste ala normal ? sau imi trebuie mai lung ? astept raspuns ... ms anticipat (1.9 D ,50 de kw , an 2000.)
A intrebat Hugoboss (3,590 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am incercat acum cativa ani la alta masina aceeasi manevra si nu s-a potrivit. Cele cu volan pe dreapta au cablul de ambreaj mai scurt decat cele cu volan pe stanga. (Masina era cu motor montat longitudinal).
0 voturi
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 11 ani

editat de Hugoboss acum 11 ani

asta are motoru montat la fel .. ca si cea pe stanga , doar ca .. mai gandit ca e mai mare distanta de la cutie pana la pedale decat la cea pe stanga. mai am cablu vechi ... ca sa rupt de la "agatatoarea" aia care se agata in pedala .. si are in jur de 1,80 lungime.. poate chiar mai mult , deci .. nu stiu! cine ma poate ajuta ?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca avea motorul longitudinal mai aveai o sansa.Asa,gandeste-te ca motorul este montat in acelasi mod si pentru volan pe dreapta si pentru volan pe stanga,deci automat un cablu e mai scurt si altul e mai lung.
P.s.Pana gasesti un cablu adecvat,daca e rupt cablul si ai o bucata in ambele parti,ia o piulita putin mai mare decat ambele cabluri puse unul peste altul ,pune cablurile in piulita aia si intinde piulita cu un ciocan.Daca nu e asa,nu prea ai ce face,sudat(in caz ca vrei sa incerci) nu iti va merge decat maxim 10 km.
0 voturi
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 11 ani din fericire .. la noi sunt cateva dube la fel ca si a mea. este o firma de dezmembrari care aduc masini din uk , si au cateva peugeot-uri la fel. dar ce ma nedumereste este ca .. am vazut pe o pagina de piese online .. doua tipuri de cablu pentru aceeasi masina , unu de 1034-lungimea. altul de 1400 si ceva.. nu mai stiu exact!.. oricum am dus`o la un mecanic .. da ca nu o sa potriveasca ala.. voi incerca la dezmembrari!
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Cablurile ambreiaj difera intre LHD si RHD.
0 voturi
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 11 ani mda.. am fost la mecanic , si nu sa potrivit.. asta e foarte lung , stie cineva de unde as putea comanda unul nou ? la dezmembrari nu este deschis decat pana dupa sarbatori. si mie cam frica sa iau unu vechi .. ca cat ma tine si ala ? da ca ma puteti ajuta .. astept! ms