4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Din ce cauza dacia logan da ra...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Din ce cauza dacia logan da rateuri?

Ieri veneam de la tara si ma opresc in peco sa alimentez pompa era ocupata si cum ma grabeam nu am stat sa astept,pornesc si vad ca masina se tureaza singura,m-am gandit ca am apasat eu acceleratia si nu mi-am dat seama.Ajung in sosea merg un km si incepe sa dea rateuri sa se accelereze singura si la un moment dat se opreste motorul,pornesc se tureaza pana la vreo 4000 si iar se opreste.Am ajuns cu ea pana in oras in treapta a 2 a de viteza turata bineinteles ca altfel se oprea si in continuu aceleasi rateuri si trepidatii si mers in suturi parca nu scoatea nici fum.

Mentionez ca am un logan 1.6mpi,90 cp,a mai patit careva asa ceva?

multumesc o zi buna!
A intrebat micle_george (250 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Logan14 (140 puncte) acum 9 ani S-a rezolvat problema, si daca da, cum?
Mentionez ca tatal meu intampina aceeasi mare problema si as vrea sa stiu ce ste de facut.
Multumesc

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani benzina mai aveai?am patit si eu ceva asemanator la un bmw,am ramas cu benzina putina si probabi a tras toate gunoaiele duprin rezervor si a trebuit sa curat injectoarele,inainte de asta sa cureti si clapeta de acceleratie.
0 voturi
A raspuns micle_george (250 puncte) acum 10 ani pai se aprinsese becul doar cu un km inainte de peco,am mai patit si eu o data dar atunci era apa in benzina si am scos-o toata afara si am bagat alta acuma era benzina din omv sa fie tot de la benzina?

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani foarte probabil,alta nu vad care ar putea fi cauza,e clar o problema pe alimentare si cel mai probabil e de la benzina
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Filtru benzina, pompa infundata....... mizerii........ nu lasa niciodata masina cu 1-2 litrii in ea.
0 voturi
A raspuns micle_george (250 puncte) acum 10 ani eu sper sa fie doar asta,data trecuta dupa ce am schimbat benzina si-a revenit singura am pus pe tester si nimic,acuma vreau sa o duc la service asa sa o vada si mecanicul sa vedem ce zice ca daca isi revine iar o pun pe tester si nimic.
0 voturi
A raspuns Logan14 (140 puncte) acum 9 ani S-a rezolvat problema, si daca da, cum?
Mentionez ca tatal meu intampina aceeasi mare problema si as vrea sa stiu ce ste de facut.
Multumesc
0 voturi
A raspuns micle_george (250 puncte) acum 9 ani salut, da s-a rezolvat. am dus-o pe la mai multe service-uri si cand o punea pe tester nu aparea nimic, ca si cum nu ar avea nicio problema. m-am pus eu si am citit in cartea tehnica desprea astfel de probleme, iar acolo scria ca, daca masina nu are putere respectiv da rateuri atunci trage AER FALS pe undeva. nu prea am eu experienta in mecanica dar cum is de la tara am mai desfacut una alta pe acolo, iar asa m-am pus si am luat filtrul de aer jos, adica toata carcasa cu tot, sub acesta carcasa se afla asa numitul CORP CLAPETA, de unde a aparut si problema. Garnitura de imbinare a acestui corp clapeta cu motorul, cu motorul nu cu carcasa filtrului de aer, prezenta un grad de uzura foarte ridicat iar de fiecare data cand acceleram corpul clapeta se misca de la loc, pe unde tragea aer fals. Rezolvarea a venit prin achizitionarea unei garnituri si cel putin eu am si lipit cu un adeziv foarte puternic acel corp clapeta acolo, de un an nu mai am nicio problema cu masina.