4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > ford focus 1.8 tdci 116 cp, in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ford focus 1.8 tdci 116 cp, intrerupe in mers si nu mai trece de 3100 de turatii, ce ar putea fi?

In mers mi sa aprins martorul la bujii si clipeste intruna, motoru nu prea are vlaga ca si cum ar merge in trei pistoane! daca ma poate ajuta cineva cu o informatie
A intrebat mutulica89 (550 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Posibil cel putin  un injector defect . Se face o diagnoza cu tester pentru localizarea defectului.
0 voturi
A raspuns mutulica89 (550 puncte) acum 9 ani am schimbat toate injectoarele si a mers vreo 10 km si a facut aceeasi treaba, am fost la tester si mia spus injectorul patru, dar mai nou acum daca iau contactu se reseteaza, si cand ii dau mai tare imi taie de tot acceleratia. daca ma poate ajuta cineva! nu stiu ce sai mai fac
0 voturi
A raspuns toprad (220 puncte) acum 9 ani Cand parpadea martorul de buji poate fi injectoarele sau pompa de injectie. Si pentru a vedea eroarea exact trebuie diagnosticat numai in momentul in care parpadea martorul de buji.
0 voturi
A raspuns dangazdac (200 puncte) acum 7 ani Am avut aceeasi problema la un ford focus 1.6 tdci 109 CP. Se accelera, dar nu tragea normal si era limitata turatia la 3000. La mine au fost bujiile incadescente pe care le-am schimbat si a disparut problema.