4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > intra motorina in baia de ulei...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Intra motorina in baia de ulei la audi a6 cana, pe unde?

salut.

am un amic care in urma cu un an, a cumparat un audi a6 din 2009, motor 2700cm, tip motor cana, la vre-o 110000km reali. toate bune si frumoase pina acum 6 luni cand a inceput sa creasca nivelul de ulei din baie, la un moment dat el tot verifica joja, dar credea ca este problema cand ai putin ulei, asa ca acum ca era mai mult, nu era problema. si cum se intorcea el de la mare pe autostrada, motorul a facut trosc si nu am mai putut alege nimic din el, de la turbina, injectoare, pistoane, chiuloasa, etc...

am stat si ne-am invartit pe linga el si am ajuns la concluzia ca avea probleme cu regenerarea, injectoare, etc. asa ca am cumparat un alt motor complet si l-am montat pe masina., am bagat codul inj in calc, etc., masina functioneaza perfect..., pina acum o luna, am scos joja si am constatat ca iar aparuse un litru in plus..., am schimbat iar uleiul si filtrul si ne-am gandit sa mergem la cineva care are un tester mai inteligent. zis si facut, am mers dar nimic..., masina functioneaza in parametrii, nu are nici un defect pe partea electonica, inclusiv cu filtrul de particule. dupa ce am mai fost la cativa ingineri cu tester- am schimbat si bujiile, si dupa aproximativ 350km, iar este uleiul la maxim!!!!

ce m-tii masii sa-i mai verific???????????
A intrebat obi1 (3,080 puncte) acum 8 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 8 ani Se scoate fizic DPF si se face resoftare cu DPF off.
0 voturi
A raspuns bogdancrista (140 puncte) acum 7 ani Salut ai rezolvat cu motorina în ulei? Patesc și eu la fel la un Ford focus 2.0 tdci și am făcut tot ce e posibil și tot nam rezolvat !!!