4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > la audi a6 2.5 tdi '98 pedala ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

La audi a6 2.5 tdi '98 pedala ambreiaj ramane câteodată jos ?

Îmi spuneti si mie va rog ce este de facut ,în legătură cu ambreiajul de la un Audi a 6 2,5 tdi '98 este oribil mai ales in trafic la semafor când trebuie sa introduc in prima viteza am surprize ca pedala de ambreiaj,rămâne jos nu se mai ridică,de câteva ori nici nu mai puteam pleca odata ce amraiajul e jos si schimbătorul in prima viteza mi se tureaza masina si se opreste motorul, vreau sa specific ca ambreiajul are o pompa cineva mia spus să o aerisec asa am făcut dar tot de geaba,spuneți-mi va rog la ce ma pot astepta e dusa cutia de viteza? Sau ce poate sa aibe? Va multumesc pentru raspuns.
A intrebat mariusadrian.arnautu (670 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bogdan1984 (590 puncte) acum 9 ani in spatele pedalei de ambreiaj ai o pompa de ambreiaj care trimite presiune catre cilindrul receptor aflat pe cutia de viteza, cel mai probabil pompa este defecta (garnituri imbatranite  etc)
0 voturi
A raspuns mariusadrian.arnautu (670 puncte) acum 9 ani Multumesc Bogdan1984 pentru raspuns, dar aceea pompa e de preferat sa o schimb toata? Sau este mai simplu să-i cumpăr garnituri,se schimbă ușor garniturile?