4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > la cine gasesc supare retur de...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

La cine gasesc supare retur de injectoare delphi logan 1.5dci euro 3?

salut

am probleme la injectoarele de la masina. motorul este 1.5 dci, euro 3.pus pe un clio, dar asta este irelevant pt ca aceste supape sunt puse pe injectoarele delphi care se gasesc pe mai multe masini.important este ca imi trebuiesc supapele pt injectoarele euro 3.

va rog sa-mi spuna cineva care stie exact o persoana de contact, sa-mi dea mesaj pe privat sau sa scrie aici daca nu-l deranjeaza intrebarile si/sau criticile celorlalti

ps: nu vreau sa imi da-ti linkuri sau sa ma indrumati spre "goagle" ca am cautat destul si nu am gasit decat chinezarii scumpe(dc tot e sa iau o calitate ieftina, sunt dispus dar sa dau putin pe ele)

ca idee ma intereseaza daca este cineva de prin partea mioveniului(ag) sau de prin judetul iasi parca are delphi o fabrica(mirosloveni parca se numeste localitatea, sper sa nu gresesc, am gasit mai demult, dar nici o persoana de contact)...direct de la sursa:d

il alta ordine de idei cumpar si 4injectoare, dar dupa ce le fac o verificare pe banc. la pret bun pt pachet de 4bucati! ideal ar fi sa gasesc aceste supape de retur la pret bun si cat de cat calitate mai buna , de ce nu chiar originale!

multumesc!

a, si nu ma luati cu pilitura din pompa si alte chestii ca nu este nevoie sa dezvoltam pe acest subiect, sunt satul de acest motor:((  ma intereseaza strict aceste supape de retur.
A intrebat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani Supape din alea caut si eu dar in afara de chinezarii de pe ****** nu am gasit nimic la preturi cat de cat rezonabile.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani si chinezariile la ce bani ai gasit?
eu am gasit la service'uri cu 400lei(montaj inclus)
A comentat stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani daca esti din bucuresti, am gasit pe bulevardu timisoara imediat dupa reprezentanta renault un service, mie mi-au schimbat 2 supape cu 700 de lei cu tot cu manopera, ca idee nu pot sa zic ca nu au facut treaba buna. imi pare rau dar nu mai am numarul de telefon.
0 voturi
A raspuns valentino80 (180 puncte) acum 10 ani Supape de retur originale  : http://piesediesel.ro/?page_id=2