4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > laguna 2 1.9 dci nu trage si s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Laguna 2 1.9 dci nu trage si scoate mult fum negru ajutatima?

buna ziua. am o laguna 2 1.9 dci 88 kw an 2001 si de cand am luat masina nu trage deloc parca e motor clasic nici nu simt turbina mentionez am schimbat la ea filtru aer filtru motorina egr curatat am fost la diagnoza cu ea si baietii miau spus ca ar fi turbina dusa si imi arata consumul de motorina de 10-12 pe oras mers normal si azi urcam un deal si am dat sa depasesc si deoadata nu mai tragea chiar deloc si mi sa aprins in bord un martor ca o rezistenta ma poate ajuta cineva?
A intrebat capitanu89 (900 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns valik01 (12,740 puncte) acum 10 ani Salut! martorul aprins probabil ca semnifica Limp Mode.. adica turbina nu functioneaza.. si la simptomee care le are, cel mai sigur e turbina defecta.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Se verifica tubulaturi admisie.
Se verifica functionare comanda turbina.
Daca cele de mai sus sunt in regula, se demonteaza turbina pentru examinare directa.
0 voturi
A raspuns capitanu89 (900 puncte) acum 10 ani am fost la service cu ea si baietii mi-au spus ca turbina baga foarte putin adica asa aparea pe calculator inseamna ca in ultima faza trebuie schimbata turbina
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Probleme cu turbina
0 voturi
A raspuns GRY (140 puncte) acum 10 ani BUNA EXACT ACEEASI PROBLEMA AM AVUT SI EU ITI ESTEINFUNDAT CATALIZATORUL  SCHIMBAL SAU DAL JOS  SI O SA VEZI CA NU MAI AI PROBLEME. LA MINE SA REZ PRIN DEMONTAREA LUI ADICA DAT JOS  MAI BINE ZIS GOLIT. DE ATUNCI NU AM MAI AVUT PROBLEME MEREGE SUPER. SPOR LA TREABA
0 voturi
A raspuns lucianvitan (200 puncte) acum 8 ani buna ziua .am un mercedes sprinder 313 si am probleme.masina nu se tureaza mai mult de 2500 si scoate fum negru.daca o opresc si o repornesc merge dar dupa un timp iara face la fel.am schimbat turbina,furtunele ,injectoarele nu mai stiu ce sa fac?