4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Masina are intreruperi cand o ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Masina are intreruperi cand o tin in 1500 de duratii BMW 520d . Ce fac ?

Cand accelerez incet in treapta I si II la 1500 de turati incepe sa se ingatuie daca accelerez mai tare nu mai face . si in treapta a III face . A mai facut asa apoi i-a trecut . Acum deja a inceput sa faca destul de des ! Va multumesc frumos . Masina este BMW e60 520d 2007 .
A intrebat Claudius25 (350 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani pt inceput faci o diagnoza!! S ar putea sa ai injector nasol sau filtru.....

Comentarii:

A comentat Claudius25 (350 puncte) acum 9 ani Momentan nu mai face asa . Cred ca a fost de la motorina, am bagat de la "baieti" 10 litri , de atunci au inceput toate , am terminat-o pe toata si acum vad ca nu mai face . A fost ultima oara cand mai fac prostia asta ! Multumesc frumos pentru raspuns . Sti cumva vreo solutie cu care se curata injectoarele ? Multumesc inca odata !
A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani nu prea exista solutii de curatat bune.... In general solutiile aduna toata mizeria din instalatie si i duce in injectoare....  asa ca mai bine schimbi filtru cu unu bun si bagi motorina buna si gata... Daca tot o sa iti faca si pe viitor lle dai jos si le duci la verificat\curatat!