Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Miros urat?!

Dupa ce turez motorul la peste 4000 rpm incepe sa miroasa urat pe langa si in masina.Mirosul parca ar fi de antigel,sau apa statuta.

Antigelul e la nivel,temperatura 90 grade C.

Este un Opel Corsa B 1.2i injectie monopunct.
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–10 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani ti-ai luat alta masina in locul aixamului?ai evoluat?felicitari app ai curatat rugina la hummer?:))))))

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani .............:):):):):)
A comentat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani ..........................:)):))
A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani oxi3 ai un minus de la mine
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani

editat de alex.sparco acum 12 ani

Nu e masina mea,e masina bunicului....
Ce suferi atat de tine nu pot sa inteleg.Esti cel mai prost din sectiunea asta.
De Hummer inca nu m-am apucat.Omu' are nevoie de masina momentan.
Te-am deranjat cu ceva?

Ai dat un comentariu la articolul despre Aixamul meu pe site.Spuneai ca ma cred mare mecanic.Nu sunt,si nici nu am crezut asta vreodata.Nici macar mecanic nu ma cred.Aproape toate rasp mele sunt date din cunostinte si unele au date din Autodata.Nu am facut nici o scoala de mecanica.Am avut de la cine sa invat,si am invatat mai mult desfacand.Daca am un defect la masina,nu ma duc la service,o fac acasa.Chiar daca nu stiu,desfac,pun in ordine tot,si invat.De 2-3 ori am fost in service cu Aixamul meu...pt operatiuni care nu am avut cum sa le fac(de ex,sudura in argon sau autogen).Nu stiu ce faci tu,dar eu ma descurc sa fac o intretinere si niste reparatii simple la o masina normala(schimbat ulei,filtre,placute,bielete,capete de bara,debitmetre,furtune,antigel,curatare EGR,distributie la motoare mai simple,etc).
A comentat oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani stiu ca am luat minusuri nu ma intereseaza asta si  nu am nik cu tn personal dar iei prea in ras pe alti si te dai mare expert gen cu coostta cu jantele  fiecare din noi greseste da nu inseamna ca uni sunt mai prosti si unii mai destepti si eu imi repar singur masina acasa  si skimb piese la ea si nu am fst o data in service pt ceva legat de hummer intrebarea mi sa parut ironica pt ca eu sincer dak as fi avut un hummer nu as fi apelat la un pusti de nici 18 ani sau 18 cati ai sa mi-l curete de rugina acu sa fim seriosi nu am nik cu tn nu te cunosc nu ma cunosti dar hai sa nu ne dam mari experti ca nu suntem tocmai daia si punem intrebari pt ca nu stim cate cv
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Da.Ai dreptate.Am fost putin cam nesimtit la fazele alea...
Omu' cu Hummerul este foarte bun prieten cu tata.M-a intrebat daca e greu de curatat rugina de pe sasiu,si i-am spus ca nu si daca vrea o curat eu,si a zis ca o sa imi lase masina cand are timp sa o fac.Nu am 18,mai am 2 luni si fac 17 :D....
Hai sa nu ne mai certam,ca nu rezolvam nimic asa.
A comentat oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani ok sa nu ne mai certam ka nu rezolvam nik salut
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani Mirosul urat poate sa vina de la ambreiaj, care patineaza daca fortezi masina in cazul tau peste 4000rpm.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Era pe loc masina.Si nu era miros de ambreaj.
+1 vot
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani Nu stiu daca se poate in cazul tau dar am patit la un golf 4 ca scutul fiind din plastic sa se deplaseze iar cureaua de distributie il "slefuia". Dupa o repriza mai in forta tot timpul simteam un miros ciudat si nu stiam de la ce :)

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns SubaruLover (1,020 puncte) acum 12 ani Un miros ca de pasla arsa. Patesc frecvent la un Ford Escort 1.6 16v. Dupa ce il fugaresc se simte acest miros. Goleste instalatia de racire , umple-o cu apa curata , stai cu motorul pornit cateva minute si goleste si umple din nou. Repeta procesul de cateva ori. Daca mirosul persista , scoate fiecare furtun in parte si baga un pic degetul inauntru vezi care din ele are ca un praf fin de cauciuc pe dinauntru. Cu siguranta ai un furtun rascopt. La mine asta a fost problema. Multa bafta.