4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Motor terminat?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Motor terminat?

Salut! Vin cu o problema destul de serioasa zic eu.. Am un prieten care detine un VW Golf 5 motor 1.9 TDI BKC(tin sa mentionez ca are evacuare sport adica teava goala d.aia care suiera la schimbarea vitezei si stage 1 de la 105 cp la 140,am mentionat aceste detalii ca poate va ajuta). Aseara cand sa dea a 5a a dat.o si cand a accelerat a simtit o bocanitura in pedala si nu se mai accelera. A iesit fum de sub capota si el a oprit instant motorul. Cand a adus.o intr.o parcare si a deschis capota a sesizat ca e plin de ulei peste tot aruncat pe joja. Masina nu mai porneste si cand ii da la cheie da sa porneasca dar scoate fum alb. Pe haion are picaturi de ulei iesite de pe toba. Ce ar putea avea cu exactitate motorul si daca turbina e afectata rau ...Multumesc de ajutor!

Imagini atasate

A intrebat mateialexcristian (1,080 puncte) acum 6 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani Furtun spart pe admisei dupa turbo sau a cedat turbina. Presiune mare si a cedat daca zici ca era blana.
Uleiul e tot de acolo, avea ulei in tubulatura, asa se face la  unele modele de turbina, sau la turbine uzate.

Daca motorul nu are zgomot metalic poate a scapat doar cu ce am zis mai sus, insa daca motorul face zgomot metalic e rau.

Cine face soturi trebuie sa inteleaga ca motoarele cu un anumit nr de km au o uzura si daca se face si un soft exista riscuri pe care trebuie sa ti le asumi.
0 voturi
A raspuns mateialexcristian (1,080 puncte) acum 6 ani Turbina e noua,e inca in garantie iar referitor la zgomotul metalic,din ce am inteles de la el a doua zi a pornit.o dar motorul se auzea ca naiba si facea motorul ca toate animalele pe masina(se misca rau)
In cazul asta ce il sfatuiti? Sa isi ia alt motor sau sa.l faca pe asta? Adica ce costuri ar fi in ambele parti

Intrebari asemanatoare