4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Nu mai trage Mondeo ?? Update ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu mai trage Mondeo ?? Update ?

Un prieten are mondeo 2.0tdci din 2005 . S-au aprins ceva becuri prin bord, sonda lambda, spirala (palpaie), cel de la ulei si nu mai trage . am fost la reprezentanta la ford, a pus-o pe tester i-a dat ceva erori, egr-ul, care s-a pus sa il curete si apoi a zis ca trebuie schimbat capacul de la egr ca a ajuns apa la el, pana la urma l-a rezolvat si pe ala, a incercat sa faca o regenerare la filtru de particule . Zicea ca 85 % ii cenusa . Parca dupa ce a curatat egr-ul a inceput sa traga umpic mai bine, destul de nesemnificativ . Miercuri are programare sa ii spele filtrul de particule . Oare sa fie aia problema din cauza ca nu mai trage ? martorul de la sonda lambda ii aprins incontinuare si spirala palpaie .

 

Intrebarea ar fi, din cauza filtrului de particule imbacsit 85% cu cenusa nu mai trage masina ??
A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani in categoria Motor

editat de AR92KTA acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Rezolva intai cu filtrul apoi daca nu isi revine verifica sistemul de injectie,martorul de bujii care clipeste inseamna probleme injectoare/senzori injectie/pompa injectie.
+2 voturi
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 11 ani salut!Problema cu martorul de bujie am avut'o si eu la un focus 1.8 tdci,problema la mine a fost din cauza mufei care nu mai statea fica pe un injector.Dar din cauza ca mecanicul a fost "baiat bun" am schimbat degeaba acel injector..Iar problema a fost remediata imediat cu un spray si acum masina merge foarte bine.Bafta si fara probleme!!
0 voturi
A raspuns vasy90 (4,240 puncte) acum 11 ani cum zicea colegul martorul de la bujii aprins intermitent arata o presiune scazuta in sistemul de alimentare(injectoare/pompa inalta etc,),,eu am avut aceasi pb ca pr tau,doar ca eu daca il calcam mai tare de 120 km se oprea motorul si se aprinde martorul,,,aveam 3 injectoare praf,,si le-am schimbat toate 4..,,bafta