4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > nu se accelereaza?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu se accelereaza?

Salut, am un audi a4 1,6 BENZINA + GAZ,DIN 1997,101 CP.

PROBLEMA E URMATOAREA, SUNT IN TREAPTA 2 , VREAU SA ACCELEREZ MAI PUTERNIC,MASINA DA SA INFRANEZE SI APOI SE ACCELEREAZA CUM VREAU,ASTA NU TOT TIMPUL,SI DE OBICEI DUPA UN PARCURS PE GAZ. problema care v-am spuso se face doar cand masina e pe benzina. plus ca dupa circa 1-2000 km pe gaz trebuie sa schimb bujiile.

CARE SA FIE PROBLEMA?
A intrebat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani E VALABIL IN TOATE TREPTELE DE VITEZA,NU DOAR IN A 2. ms
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Bujiile pe duca. Daca vrei sa fii mai catolic decat Papa, schimba si fisele si delcoul. Oricum, bujiile standard sufera uzuri mai mari la functionarea pe gaz. Tu ai nevoie sa pui speciale pentru functionarea cu acest carburant daca vrei sa te tina. Ca exemplu concret despre diferenta dintre cele doua tipuri de carburant, sunt necesari, la o bujie normala, 14kV pentru un motor ce functioneaza cu benzina, in timp ce 16kV vor fi necesari pentru o aprindere sigura, în conditiile unui motor ce functioneaza cu gaz. De asta este indicata folosirea unitatilor speciale, care creeaza o scanteie suficienta, la voltajul standard al masinii tale.

Comentarii:

A comentat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani pentru gaz trebuie sa pun de 16kV, sau 16kV merge si la benzina.ca si pornirea nu e asa de buna.recomanda niste bujii bune si la ce kV,sa fie. am bosch cu 4 elementii,kV nu stiu.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Vad ca te-am incurcat in detalii. Nu bujiile produc electricitatea necesara scanteii. Ceea ce vroiam sa spun este ca la una normala ar fi nevoie de mai mult curent pentru a aprinde cum ar trebui injectia de gaz. Tu cauta de la Bosch. In opinia mea, sunt cele mai bune.
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 11 ani Cand folosesti mai mult pe gaz se mai depune de la benzina ceva reziduri si este posibil sa se fi infundat ceva pe la admisie,cat despre buji incearca cava cu 3-4 electrozi.
Ce iti recomand ar fi BERU sau BOSCH

Succes
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Posibil pompa benzina uzata.Nu asigura suficient debit in sarcina maxima.
0 voturi
A raspuns flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani bujiile sunt cu 4 elementi Bosch,fisi noi (6luni),delcoul nu l-am schimbat niciodata. cam cat ar costa un delcou nou si bun.
 Multumesc.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare