4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Patineaza ambreiajul peugeot 2...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Patineaza ambreiajul peugeot 206 hdi si nu fuge mai mult de 90??

Va salut!

Este vorba depre masina de firma un peugeout 206 1.4 hdi,am schimbat inainte de craciun ambreiajul la 75.000 la care dupa 2 zile m-am intors inapoi pentru ca patina foarte tare.L-au schimbat baietii din nou pe motiv ca ar fi comandat alt cablu din greseala.Totul a mers bine si frumos pana acum 3 sapt cand mi s-a rupt cablul din pedala:|...Masina a ajuns iarasi la service pentru a schimba a 3-a oara ambreiajul cu explicatia  "de sefule,piese de proasta calitate"....In fine putin ma intereseaza deoarece costurile nu le platesc eu ,ci firma.

Ultima bomba a venit in urmacu 2 zile de cand nu mai vrea sa accelereze mai mult de 90 iar cand se incalzeste motorul patineaza in draci de la a 2-a in sus de la 3000 se tureaza in gol....

O parere imi puteti da si mie daca ati mai auzit de asa ceva???ms anticipat
A intrebat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Bun service,buni baieti.Nu se poate sa fie asa de distrusa o piesa noua sa se strice in 2 zile decat daca a fost incalzita(curse,plecari de pe loc la 4000,burnout).
Mergi la un service unde iti pot face o reglare corecta la cablu,in timp ce mergi el deja patineaza si se incalzeste.Asta in cazul in care piesele au fost noi si nu de pe alta masina.Cel mai sigur,au 'reglat' cablul de ambreiaj foarte strans si e deja actionat cand e pedala sus.
Unde prinde la rece(jos la podea sau sus)?

Comentarii:

A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Tine jos si tremura oricat de usor sau tare ai decupla
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Aceeasi problema cu tremuratul am avut-o la 206cc,2000cmc benzina.A fost suportul de balans si ambreiajul neaerisit corect(esti sigur ca are cablu?).In orice caz,daca e servo se aeriseste,daca e cablu se regleaza(asta daca nu a fost deja supraincalzit si e dus din nou).
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani 100% are cablu .A trebuie sa fac poze la piesa noua piesa veche si era cablul acolo