4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Problema pornire?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema pornire?

Salut, acum 30 minute am fost pana la masina pentru a testa cateva functii ale noului casetofon achizitionat, mentionez ca masina a fost achizitionata acum 2-3 zile.

 

Toate bune si frumoase, pun contactul, testez functiile casetofonului, dupa ce termin zic sa-i dau o cheie sa se mai incarce bateria, pun contactul, se sting martorii din bord, dau la automat si tot bordul se stinge, fara a se intampla nimic altceva. Iau contactul, il pun iar, se sting martorii din bord, dau la automat si face la fel.

Masina este un Microcar mc2, 505 cm3.

 

Care ar putea fi cauza problemei?

 

Multumesc anticipat.
A intrebat Baily (950 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani baterie dusa, incearca cu alta...nu se probeaza muzica doar cu contactul pus, mai ales daca ai amplificator... ori o montezi pe pozitia de accesorii ori cu motorul pornit, si in plus bateria nu se incarca la relanti cine stie cat, mai mult curent consuma la pornire decat apuca sa incarce iar la relanti...pentru cazurile in care nu mergi cu masina si zici ca ii mai dai o cheie sa se mai incarce bateria, e cea mai mare greseala, scoate masina la o tura 8-10km daca vrei sa se incarce

Comentarii:

A comentat Baily (950 puncte) acum 9 ani Masina nu este inmatriculata inca, deci nu am avut posibilitatea sa o scot de cand am luat-o. O sa incerc cat de curand cu o baterie noua sa vad cum sta treaba. Multumesc pentru raspuns.

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns ico81 (410 puncte) acum 9 ani Salut.asa am patit eu la un golf 4,,verifica prima data bateria,,daca e buna ,probabil cand ai montat casetofonul  ai gresit ceva. ai facut un scurt .incearca fara casetofon si verifica fuzibile
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Baterie descarcata . Se incarca cu redresor, deocamdata nu se schimba .
0 voturi
A raspuns Baily (950 puncte) acum 9 ani Problema era din cauza neatentiei mele. Inainte de a pornii motorul, daca nu scot masina din viteza pur si simplu cand dau la automat se stinge tot bordul  si nu se intampla nimic.

Bateria este in stare buna, porneste imediat, multumesc tuturor pentru raspunsuri.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani E gata bateria, sau nu iti incarca alternatorul.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare