4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Problema pornire Ford Fiesta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema pornire Ford Fiesta?

Salutare.

Am  un Ford Fiesta zetec s 1.6 103hp , si saptamana trecuta , cand sa plec din fata casei , nimic, dau la automat si nimic, la inceput facea clanc clanc , acum nimic , am verificat bateria si e incarcata urmatoare posibilitate cred ca ar fi electromotorul , am lovit in el crezand ca a ramas blocat dar nimic,Impinsa porneste foarte bine, am mers asa 2 zile, dar azi am impins`o , a pornit , si nu mai sta la relatiu , pur si simplu cand ajuge la 800 de turatii  moare, in rest nu are nimic la turati mai mari .

Ce as putea sa`i fac sa porneasca fara sa scot electromotorul , pentru ca nu am nici scule momentan si nici loc , e o pozitie foarte ciudata .Nu ma pricep la motoare chiar asa bine, deci va rog sa`mi explicati .

 

Multumesc !
A intrebat SpokY (5,020 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani salut!
Un bec de proba ai si ajungi macar la firul subtire de la electromotor(ai zis ca are o pozitie ciudata,deci l-ai identificat unde e)?
Daca da,verifica de ii ajunge semnal(12 volti).Daca ajunge si ramane(posibil releu stricat)atunci e de la electromotor.Daca nu ajunge curent,releu siguranta contact cablaj.
0 voturi
A raspuns SpokY (5,020 puncte) acum 10 ani Salut . Am verificat cu bec , si se aprinde deci curent intra in Electromotor ce ar putea fi ? Multumesc.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Carbuni,conexiuni electrice intrerupte sau rotor blocat.
0 voturi
A raspuns MisaBM (430 puncte) acum 10 ani B frate tie nu tio zis nime ca NU se porneste o masina ÎMPINSĂ,ai tot pornito impinsa si sar fi putut sa-ti fi sarit distributia de la loc,si cu un ''dinte'' e destul si iti face figurile aste,si ii clar ca problema ti din electromotor,nu se verifica asa cum ati zis voi,se da jos de pe masina si asa se verifica,la tine mai mult ca sigur ti-au rams perile blocate ca sunt prea vechi,poate nu au fost schimbate de mult timp,si nu mai bate pe electromotor nici o data pentru ca acolo in interior ii pa magneti permanenti si se sparg foarte usaor,si il poti arunca dupa aia linistit.Eu iti sugerez sa mergi la un mecanic daca vrei sa-ti iasa ceva calumea.
SUCCES